2777
2789

دانش آموزا و مامانایی که بچه مدرسه ای دارید من برچسب کتاب و برنامه هفتگی باعکس بچه ها طراحی میکنم باقیمت مناسب خواستید درخواست بدید شماره واتساپم براتون میزارم نمونه کارها رو ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونی چقدر تو کلاس ما سال پایینی هارو مسخره می‌کردن که افتاده بودن دنبالشون تو روشون خوبااا پشت سرشون...😑

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

اعتماد بنفس تو ببر بالا ، اول خودتو دوست داشته باش و ارزشمند بدون، بعدش هم با بقیه بیشتر معاشرت کن انگار نه انگار اونا از تو بزرگترند 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
کلاس دهم آخه همه دوستامون توی مدرسه حداقل یک دوست بزرگ تر از خودشون دارن

دنبال سال بالاییا نباش چون اکثرا سال پایینی ها رو کم می بینن وفکر میکنن چیزی حالی شون نیست

کلاس دهم آخه همه دوستامون توی مدرسه حداقل یک دوست بزرگ تر از خودشون دارن

داری میری کلاس دهم؟؟

منم دارم خدایی ولی.... مسخرس

من جوری رفتار میکنم که انگار من از اونا بزرگترم بهشون میگم بچه بیا پایین😂😂😂البته بگم ادم خوش برخوردی هستم بگو و بخند دارم ولی کمی سردم😂😂

و خدایی که به شدت برایم کافیست:)
وای چه مطلب خوبی حتما

موقع سلام کردن دست بده و یکم فشار بده 

همیشه اتو بزن لباستو 

یه عطر خاص انتخاب کن و بزن...ملایم و شیرین برای زمستون 

سعی کن سوال درسی بپرسی و بخوای کمکت کنن مابینش دوستی راه بنداز 

از علایقت  به بقیه بگو و نقطه مشترک پیدا کن برای خودت 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
نمی‌دونی چقدر تو کلاس ما سال پایینی هارو مسخره می‌کردن که افتاده بودن دنبالشون تو روشون خوبااا پشت س ...

هههه😂😂😂😂اونا فقط منو میخواستن..اتفاقا برعکس من یقه‌شونو میگرفتم😂😂😂ولی خدایی دختر بی ازاری هستمااا به کسی هم کاری ندارم به شرطی که دیگران کاریم نداشته باشن

و خدایی که به شدت برایم کافیست:)