2777
2789
عنوان

کمک لطفا

92 بازدید | 11 پست

بچه ها. من الان ۱۸ سالمه و تقریبا از آخرای ۱۵ سالگی و اوایل ۱۶ سالگیم با یه پسر دوست شدم که ۸ سال از من بزرگتر بود. اولش مامانم مخالف بود و وقتی فهمید کلی دعوام کرد ولی به هر بدبختی که بود راضیش کردم که بزاره باهاش حرف بزنم و الان ۳ ساله که باهم هستیم. رابطمون هم لانگ دیستنس بوده ولی تاحالا چندین بار یواشکی دیدمش چون مامانم مخالف بود. الان دوتامون قصدمون جدیه و همدیگه رو برای ازدواج میخوایم ولی خانواده من بشدت مخالف هستن اصلا حرفش هم نمیتونم بزنم. چیکار کنم؟ خیلی همو دوس داریم و ولقعا دل کندن برامون سخته چون خیلی بهم وابسته شدیم. تروخدا چیکار کنم؟😭😭

مامانت دیده پسره رو؟چرا مخالفن؟

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج شوخیه مگه من بیست و هفت ازدواج کردم باز به نظرم باید سی ازدواج میکردم و عجله نمی کردم اول مسئله بلوغ فکری و مالی و شخصیتی مهمه دوم پول مهمه سوم خانواده طرفین که بهم بخورم نه ظاهری واقعی مثلا فرهنگ خانواده ها بخوره مثلا ما خیلی بیشتر اهمیت می‌دادیم به مراسمات اونا کمتر و این مسئلت آزاز دهنده شد و همسرم درسش مونده بود باید صبر میکردم تموم شه و هنوز شغلش ثابت نشده بود بازبابد صبر میکردم ..هجده سال سن ازدواج نیست چون الان باید بیشتر خودتو پیدا کنی برای آینده تلاش کنی مثلا دانشگاه رفتن کار کردن مستقل شدن که دیگه الان مهم شده چون هزینه زندگی زیاده و اگه خودت کار کنی بهتره و خیلی چیزا که تو زندگی بری تازه بعد چند سال متوجه میشی پس اصلا تو این سن ازدواج نکن

تو هنوز کوچیکی خوب. انقدر زود خودتو درگیر زندگی و مسئولیت هاش نکن. ۳۰ سالت بشه پشیمون میشی میفهمی از ...

نمیخوامهمین حالا ازدواج کنم میخوام که شروع کنیم بریم مشاوره و حداقل با اجازه خانواده ها باهم بریم بیایم شاید اصلا خودمون نظرمون عوض شد

بهتره خانواده ها ورود کنن تا شناخت به دست بیاد هر چی باشه اونا بزرگترن و بهتر میتونن نظر بدن

خب منم میخوام با اجازه خانواده ها رفت و آمد کنیم تا بیشتر بشناسیم همو 

ازدواج شوخیه مگه من بیست و هفت ازدواج کردم باز به نظرم باید سی ازدواج میکردم و عجله نمی کردم اول مسئ ...

نمیخوام الان فوری ازدواج کنم. من الان دارم پرستاری میخونم و آینده شغلی دارم و حتی همین الان اینترن هستم و تو بیمارستان برای آموزشی کار میکنم و یه حقوقی دارم و از لحاظ خانوادگی هم بهم میخوریم تقریبا. میخوام بریم مشاوره و باهم بیشتر رفت و آمد کنیم شاید خودمون نظرمون عوض شد. بعدم الان دوس پسرم ۲۷ سالشه ما تا ازدواج کنیم اون میشه ۳۰ سالش