2777
2789
عنوان

پرده

183 بازدید | 11 پست

سلام بچها من سرویس چوب پسرمو عوض کردم این سرویس جدید میز تحریر و کمد بزرگتری داره وتو اتاقش جانمیشه میخوام اتاقامونو باهم عوض کنیم مشکل پرده هست پرده اتاق خودم حریر طوسی هست  بنظرتون همین حریر طوسیو بزارم برا پسرم یا حریر برای پسر نوجوان مناسب نیست براش پرده جدید سفارش بدم ؟این حریر طوسیو تازه خریدم ولی پردش بزرگه نمیتونم ببرم تو اون اتاق یا باید دربیارم بردارمش یا بزارم بمونه براپسرم جوری نیست که باسرویس خودم‌ببرم اون اتاق یکم پیچیده شد امیدواری خوب نوشته باشم متوجه بشید ..

الان واقعا دغدغت این بود؟ من چی بگم که جریر سفید گرفتم شوهرم داده بیرون دوختن خراب کردن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان واقعا دغدغت این بود؟ من چی بگم که جریر سفید گرفتم شوهرم داده بیرون دوختن خراب کردن

ببخشید باز از شما می پرسم ، به نظر شما حریر سفید برای اتاق خواب دخترانه نوجوان خوبه؟؟؟ اتاق دخترم هم سفید است 

اره دیگه چون شک دارم باخودم میگم حریر یه جوریه برا نوجوان ولی اون اتاق اصلا این سرویس خواب جدید جاش نیست مجبورم اتاقارو عوض کنم 

ببخشید باز از شما می پرسم ، به نظر شما حریر سفید برای اتاق خواب دخترانه نوجوان خوبه؟؟؟ اتاق دخترم هم ...

اره سفید به همه چی میاد ارزونترم هست

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
ببخشید اسی جون؟؟؟ به نظرت پرده ی تور الآن مد هست؟؟ من دیروز برای سالن سفارش دادم تمام تور  سا ...

من سلیقه شخصیم حریرو برااتاق خواب دوست دارم ولی الان پرده ها همه به سمت سادگی رفته و پرده ساده مدهست 

دوختن حریر یکم مهارت میخواد کجاش خراب شده؟

مثل قدیم دوخته پلیسه نزده ، باید نوار پرده رو جمع کنی با نخاش تا چین بیوفته ،من پلیسه میخواستم