2777
2789
عنوان

یکی بیاد حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست
اشتها ندارم اصلا انرژی شم ندارم  به خودش ک نمیشه زنگ زد باید ب بیمارستان‌زنگ بزنم‌تا ببینم وص ...

اشتها نداری؟یه لیوان شربت بخور 

تو دوران پریودی طبیعیه اینا ولی باید مراقب خودت باشی 

چرا امتحان نمیکنی و به بیمارستان  زنگ نمی زنی؟؟؟

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁
بنظر شما زنگ بزنم بیمارستان کار درستیه یا اشتباه؟ بی خبرم دلتنگم نمیتونم انتظار بکشم دیگه

همسرته یا رل یا چی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتها نداری؟یه لیوان شربت بخور  تو دوران پریودی طبیعیه اینا ولی باید مراقب خودت باشی  چر ...

نه

گلودرد و حالت تهوع دارم 

نمیدونم الان بد موقع هست ولی از یکی از دوستام پرسیدم گفت خوب‌نبست زنگ بزنی

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خب زنگ بزن عزیزم چرا تردید داری

جریان داره آخه

نمی دونم حس میکنم بیمارستان  نمیگه یا نمیزاره جرف بزنم یا میترسم خبر بدی بشنوم...

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
جریان داره آخه نمی دونم حس میکنم بیمارستان  نمیگه یا نمیزاره جرف بزنم یا میترسم خبر بدی بشنوم. ...

نه عزیزم  توکل به خدا زنگ بزن 

انشالله خبر بدی نمیشنوی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

نه عزیزم  توکل به خدا زنگ بزن  انشالله خبر بدی نمیشنوی

خداکنه خوب بشه توروخدا براشون دعا کن خیلی بهم ریختم 

یجوری ذهنم درگیره ک هیچ کاری نمیکنم