2777
2789

سلام دخترا 

وقتتون بخیر 

کسی از شما فقط ‌و فقط تیغه بینیش رو جراحی کرده جوری که به بقیه جاها دست نزنه دکتر؟ 

من نه قوز بینی دارم نه چیزی 

فقط در اثر ضربه حس میکنم تیغه بینیم صاف نیست 

فقط خودم اینو متوجه میشم و دوست دارم تیغه بینیم صاف و یکدست باشه مثل قبل اما میترسم که نکنه خرابکاری بشه! 

کسی تجربه ای داره؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

اره من الان یه حفره بین تیغه ی بینیم هست که وقتی نفس میکشم سوت میزنه 

رفتم یه دکتر حرفه ای گفت ۲۸۰ میلیون میشه هزینش 

منم برای اینکه بینیم یه وقت زشت بشه فعلا بیخیالش شدم 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

اره من الان یه حفره بین تیغه ی بینیم هست که وقتی نفس میکشم سوت میزنه  رفتم یه دکتر حرفه ای گفت ...

وااا دور از جونت قیمتش با دیه یه ادمیزاد برابره! 

من حفره و اینا ندارم 

در اثر صربه بدی که بهم وارد شد حس میکنم حالتش رو از دست داده و دلم میخواد قشنگ صاف باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال شدم دیدمت 

خوبه که برگشتی😍

مستر تموم شد ؟ باز ایتالیایی؟ یا رفتی کشور دیگه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دلبر من این هفته امتحان دارم مدرسه ایتالیایی 🤝

اخه من بینیم بد نیست 

فقط تیغه‌ش اسیب دید 

عه واقعا؟ ایشالله بسلامتی امتحانتو بدی و همه رو قبول شی 

افرین 

من دقیقا ۴سپتامبر سال ۲۰۲۱امتحان دادم

اخه من بینیم بد نیست  فقط تیغه‌ش اسیب دید  عه واقعا؟ ایشالله بسلامتی امتحانتو بدی و همه ...

والا من هر چی دیدم نپسندیدم این مدل رو حالا نظر هر کس متفاوته 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
اخه من بینیم بد نیست  فقط تیغه‌ش اسیب دید  عه واقعا؟ ایشالله بسلامتی امتحانتو بدی و همه ...

من تنها چیزی که از ایتالیایی بلد بود ciao بود 😂

ولی دوره فشرده ثبت نام کردم a1a2

الان هم اورال دارم 

دلبر میتونی توی این مسیر کنارم باشی ؟من هیچ تجربه ای ندارم 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
من تنها چیزی که از ایتالیایی بلد بود ciao بود 😂 ولی دوره فشرده ثبت نام کردم a1a2 الان هم اورال دا ...

اهااا من فکر کردم چیلز داری 

امتحان پایان ترمته پس 

من راستش از ریزه کاری های امتحان چیزی یادم نیست چون دیگه ایتالیاییم از قید و بند قواعد در اومده و گوشی و تجربی شدم الان 

ولی سوالی داری بپرس