2777
2789

مامانم خونه نیس و حوصلمم سر رفته دفعه اولمه میخام قورمه سبزی درست کنم کسایی که قورمه سبزیاشونو خیلی خوب درست میکنن بیاین بگین چه نکاتی رعایت کنم یا چیکار کنم خوشمزه بشه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا خیس کن ،،بعد بزار جوش بیاد آبشون بریز دور 

سبزی حسابی سرخ کن 

تو قابلمه جدا گوشت و پیاز نگینی تفت بده با روغن سرخ بشه کمی یکم زردچوبه بزن لوبیارو بریز تفت بده سبزی رو اضافه کن 

قلم داری یه تیکه بنداز

آب بریز شعله ملایم بزار ۷ ۸ ساعت جدا بیفته

اواخر لیمو بریز و نمک اینا

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

سبزی نم نم سرخ کن با شعله کم مرتبم با قاشق لهش کن تو سرخ به ازای هر نفر یک پیاز متوسط نصف لیوان لوبیای اب پز شده و ۷۵گرم گوشت گوشتو پیازو با ادویه خوب تفت بده بعد چندتا دنبه خورد کن بذار کنار گوشت بعد سبزیه سرخ شدتو بریز روش خوب که تفت دادی اب تا نصف قابلمه.بعد ۲ساعت پخت لیمو عمانی بدون هسته تمر هندی نمک فلفل میزون کن درشو نیم بند کن ۱ساعت روغن بندازه بعدشم نوش جان

پیاز داغ کن بعد گوشت بریز روش با شعله کم تفت بده رنگش که برگشت نوک قاشق رب گوجه با زردچوبه فلفل سیاه قرمز  و خیلی کم داروین بریز کمی تفت بده به روغن که افتاد آب گرم بریز بزار گوشت بپزه 

آب زیاد نریز. مثلاً دو تا سه لیوان 

به تو یک ماهیتابه سبزی خورشتی خوب سرخ کن با شعله کم یادت باشه مرتب هم بزنی 

لوبیا چیتی هم که باید از قبل خیس می‌دادی و میپختی که الان بزار زودپز تا بپزه 

بعد که سبزی سرخ شد و گوشت هم پخت 

همه رو با هم مخلوط کن و دو تا لیمو عمانی هم بزار و با شعله کن دو ساعت تا حا بیفته و به روغن بیفته 

لوبیا هم که پخت نیم ساعت اخر اضافه من 

نوش جونتون 

پیاز و گوشت با روغن زیاد تفت بخوره سبزی و حسابی تفت بدی  راز دیگ ای نداره😁

اگه توش پیاز نریزم یا خیلی کم بریزم بد میشه؟

آره شامم اتفاقا خوردم ولی یهو دلم قرمه سبزی خواست

خب آخه الان که دیره 

هم باید لوبیاهات خیس بخورن 

و هم اینکه خوب جا بیافته 

لوبیارو الان خیس کن واسه فردا 

صبح زودم پاشو بار کن برای ناهار بخوری

لوبیا خیس کن ،،بعد بزار جوش بیاد آبشون بریز دور  سبزی حسابی سرخ کن  تو قابلمه جدا گوشت و ...

78ساعت که خیلی زیاده

78ساعت که خیلی زیاده

جا میفته خب حسابی روغن پس میده آبکی هم نمیشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خب آخه الان که دیره  هم باید لوبیاهات خیس بخورن  و هم اینکه خوب جا بیافته  لوبیارو ...

لوبیا آماده داریم تو یخچال