2777
2789
عنوان

بنظرتون واس جهیزیه

189 بازدید | 24 پست

چیا رو حتما و ضروری بگیریم چیا رو اصلا سمتش نریم

چیزایی که خریدم: ماشین لباس شویی، یخچال، جاروبرقی، تی وی، مایکروویو، کتری برقی😂، همه کاره (خردکن مخلوط کن و اینا)، اتو، چاقو🤣، قابلمه، پتو😂 یه سری تزیینی اینا بجز فرش و مبل و سرویس خواب دیگه چی؟ مخصوصا اون ریز ریزا و تعداد ظرف و ازین چیزا

من خودم اصل اهل تشریفات نیستم ساده پسندم 

برام لوازم برقی و چاقو آشپزخونه و قابلمه گرفتن ولی اگه دست خودم بود نصف وسایلو نمیگرفتم همین ظرفشویی اضافه هس

اون وسایل دکوری ب شکل حیوانات اصلن نمیخرم بجاش چند تا گلدون میگیرم و..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین واجبات فقط زودپز و بلندر(گوشتکوب برقی) غذاساز و رنده آلمانیه بقیه شو بعدنم میخری😅

همون همه کاره رو که میگم غذا ساز اینام هست زودپز مامانم میخواست عیدی برام بگیره با اینکه خونمون همیشه ازش استفاده کردم واس خودم میترسم 😂🤌🏻 ولی باید بگیرم ممنون

من خودم اصل اهل تشریفات نیستم ساده پسندم  برام لوازم برقی و چاقو آشپزخونه و قابلمه گرفتن ولی ا ...

آره منم چون نمیخوام چیز الکی بگیرم گفتم بپرسم پس ظرفشویی نگیرم

آره منم چون نمیخوام چیز الکی بگیرم گفتم بپرسم پس ظرفشویی نگیرم

من خانوادم بزور گرفتن چای‌ساز اونا لمسی می‌گرفتن نذاشتم گفتم بابا من چای‌ساز می‌خوام چیکار فقط زورم ب این رسید زود پز دوقلو گرفتن 

می‌خوام چیکار پلو پز شانزده کاره چون ما خانوادگی مد پرستن و خودشونو بالا میبینن نتونستم زیاد حرفامو عملی کنم ولی اگه تو میتونی نزار

من خانوادم بزور گرفتن چای‌ساز اونا لمسی می‌گرفتن نذاشتم گفتم بابا من چای‌ساز می‌خوام چیکار فقط زورم ...

من زودپر هم گرفتم راستی🤣 من خانواده خودم اصلا اینجوری نیستن ولی فامیلمون تک تک‌شون همینن عمه ام واس جهاز دخترش تا شیلنگ حیاط هم خرید از هر‌جنس قابلمه یه ست از هر ست کاسه بشقاب یه ست حتی واس سرویس خوابش نکرده بود قد اتاق خوابش بگیره فقط بزرگ گرفته بود از در رد نمیشه بریدنش جاش هم نمیشد تو اتاق به زور گذاشتن میخواستی بری سمت کمد دیواری باید از رو همه چی‌ میپریدی🤣🤣

من زودپر هم گرفتم راستی🤣 من خانواده خودم اصلا اینجوری نیستن ولی فامیلمون تک تک‌شون همینن عمه ام واس ...

خیلی بده من بدجوری گیر کردم 

من چون میرم شهر بابام خانواده بابام اونجان ولی مادرم اینا یه شهر دیگه چون من به اخلاق بد دارم بمیرم از کسی چیزی نمیگیرم بابام اینو بهونه کرده میگه ظروف باید بیشتر بدیم 

خیلی بده من بدجوری گیر کردم  من چون میرم شهر بابام خانواده بابام اونجان ولی مادرم اینا یه شهر ...

به بابات میگفتی پولش و بده اگه احتیاج داشتم میخرم😂 ولی خب پدرمادرا یه چیزایی و بهتر میفهمن شاید حس کردن یه شهر دیگ میری ممکنه کسی از خانواده شوهرت یا آشناهای دور و برتون چشم و هم چشمی و اینا داشته باشن خواستن سرت بالا باشه و بخاطر یه بشقاب کاسه کسی ناراحتت نکنه 

به بابات میگفتی پولش و بده اگه احتیاج داشتم میخرم😂 ولی خب پدرمادرا یه چیزایی و بهتر میفهمن شاید حس ...

هوف درکش نمیکنم 

همش برا چشم هم چشمی هس بالای سی نفر مهمون نمیاد خونه آدم بیشتر هم باشه تالار و غذاخوری 

هوف درکش نمیکنم  همش برا چشم هم چشمی هس بالای سی نفر مهمون نمیاد خونه آدم بیشتر هم باشه تالار ...

ولی اگه من مامان بابام اینجوری بودن چیزی نمیگفتم بعدا وسیله هایی که نمیخواستم و یواش یواش میفروختم چیزایی که دوست داشتم میخریدم 😂