2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلأ نمیدونم چه درسایی  بخونم،خیلی فاصله افتاده  میشه راهنمایی کنی عزیزم

من مدیریت اجرایی امتحان دادم. برا من هم ده سال بعد از لیسانس بود،  لیسانس غیرمرتبط هم دارم، تازه از اوایل مهر شروع کردم به خوندن توی بهمن امتحان دادم و قبول شدم. اینو گفتم که امیدوار باشی. 

ببین من چند سال پیش که میخواستم امتحان بدم قبل از هر چیز دو سه تا موسسه که اون زمان معروف بودن ماهان و پارسه و یکی دیگه که اسمش یادم نیست رفتم مشاوره. اونجا از مشاور خواستم برای تک تک درسا منبع بهم معرفی کنه چون خودم هیچ زمینه ای نداشتم. بعدش یه جمع بندی کردم بین چیزایی که اون سه تا مشاور گفتن و چندتا منبع اصلی رو انتخاب کردم و خوندم. 

یه سری آزمون آزمایشی هم بود که شرکت کردم ولی رتبه ام تو آزمون اصلی خیلی خیلی بهتر از آزمایشی ها بود. 

من شخصا ترجیح دادم منابع اصلی رو بخونم ولی موسسه ها یه سری کتاب خلاصه شده هم دارن اون دیگه نظر و سلیقه خودته که کدومش رو بخونی. 

شما هم الان بهتره ببینی کدوم شاخه مدیریت رو میخوای امتحان بدی و بعدش مشاوره بگیری برای منابع. 

به نظرتون کدوم شاخه از مدیریت بهتره 

اگر در حال حاضر شاغل هستید بهتره با توجه به زمینه شغلیتون یا اگر لیسانس مرتبط دارید باتوجه به رشته لیسانستون انتخاب کنید اگر هیچ کدوم اینا رو نداری در این مورد هم از مشاور سوال کنید اونا اطلاعات به روز دارن درباره ظرفیت رشته ها و میزان شانس قبولی و بهتر میتونن راهنمایی کنن.