2777
2789
عنوان

جن کاری کرد مریض شم😪 می‌ترسی نیا

1744 بازدید | 92 پست

چند سال پیش طبقه پایین خونمون داشتم درس میخوندم اومد نگام کرد دید هستم اونجا، تا خواست حمله کنه داد زدم یا ابوالفضل یه دفعه غیب شد، گذشت 2 سال بعدش داشتم تو اتاق امتحان میدادم باز همون قبلی‌ که دراز بود هم قدش هم دست و پاهاش، و دود سیاه بود یعنی چشم و دماغ و... ندیدم من، وایساد دم در اتاق زل زدم بهم من اصلا نترسیدم و با آرامش گفتم یا ابوالفضل، بازم غیب شد، فرداش دوباره یه آزمون دیگه داشتم همونجا نشسته بودم... هستید بقیش و بگم؟؟؟

😕

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسیدم میرم

آموزشهامون تو این کانال قرار میگیره آموزش خیاطی رایگان💖آروینا💖
با توجه به مشکلات اقتصادی و باهدف کاهش هزینه های خانواده با اموزشهای رایگان درخدمت شما هستیم🌹🌹🌹همراهی شما دلگرمی ماست🙏💖
https://rubika.ir/arvina1399929

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

اها😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

لایک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سَن ابلفضل دوز دیسن ؟!

یالان دییر والله😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤