چند سال پیش طبقه پایین خونمون داشتم درس میخوندم اومد نگام کرد دید هستم اونجا، تا خواست حمله کنه داد زدم یا ابوالفضل یه دفعه غیب شد، گذشت 2 سال بعدش داشتم تو اتاق امتحان میدادم باز همون قبلی که دراز بود هم قدش هم دست و پاهاش، و دود سیاه بود یعنی چشم و دماغ و... ندیدم من، وایساد دم در اتاق زل زدم بهم من اصلا نترسیدم و با آرامش گفتم یا ابوالفضل، بازم غیب شد، فرداش دوباره یه آزمون دیگه داشتم همونجا نشسته بودم... هستید بقیش و بگم؟؟؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
آموزشهامون تو این کانال قرار میگیره آموزش خیاطی رایگان💖آروینا💖 با توجه به مشکلات اقتصادی و باهدف کاهش هزینه های خانواده با اموزشهای رایگان درخدمت شما هستیم🌹🌹🌹همراهی شما دلگرمی ماست🙏💖 https://rubika.ir/arvina1399929
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)