2777
2789
عنوان

رابطه

248 بازدید | 11 پست

سلام،

بچه ها من با پسری دوست بودم که مدتی بعد خودش اعتراف کرد با ی زن متاهل تو رابطست و از من خواست کمکش کنم، خب من خیلی شکستم اما از راه های مختلف سعی کردم کمکش کنم با صحبت کردن، یا تشویق کردنش برای مشاوره

اما بعد از همه اینا دیدم خودش نمیخواد اون رابطه رو تموم کنه و در نهایت من باهاش کات کردم، گفت به عنوان ی دوست کنارم باش اما من نتونستم قبول کنم

الان احساس بهتری دارم اما ی وقتایی فکر میکنم واقعا راهی بود که میشد کمکش کرد؟ یا من تصمیم درست و گرفتم؟

تعداد رای : 30
نظرسنجی
آره
27
90%
نه
3
10%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تصمیم درست رو انجام دادی جانم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
یک درصدم شک تودلت راه نده صد درصد ک کار درستو کردی وقتی نمیخواس تمومش کنه مگه تو عروسکش بودی که بیخو ...

نه نداشت، نه به خاطر من

به خاطر بچه اون خانوم که زندگیشو از هم پاشیده