2777
2789

چند وقته نمی دونم کی میاد گوله های موهاش و ناخناش رو می ریزه جلوی در خونه ی مادرم اینا،،همه اش دو تا خانواده تو یه ساختمونن،،بعد مادرم اینو برام تعریف کرد من یه مشتری داشتم همین جوری بحث شد گفتم آره مادرم زنگ زده می گه جلوی درمون پر موهای گوله گوله و ناخن شده،،نمی دونم کی می ریزه بعد گفت اونا نشانه ی اینه یه نفر دعا براتون گرفته!!😐😐

منم اعتقادی به دعا زیاد ندارم گفتم نه بابا همین جوری ریختن گفت نه به خدا یه بارم یه کفن که روش آیه نوشته شده بود جلوی در مغازه ی داداش من گذاشتن بعد اون داداشم به مرز جنون رسید و مغازه و خونه و همه چیزشو فروخت آخرم خودکشی کرد،،هر چی بود به خاطر همون کفنه بود دعا براش گرفته بودن،،شما هم حواستون باشه.

حالا ترس برم داشته نکنه راست می گه!!

چی کار کنیم؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باو توام

درست زندگی کن به کسی ظلم نکن نزار کسی بهت ظلم کنه

بقیشم بسپار به خدا، اگر چیزی شد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

شاید یه همسایه گشاد دارن موهاشو شونه میکنه از پنجره پرت میکنه بیرون یا ناخناشو‌میگیره میریره تو‌کوچه چون ناخن و موی کسی که میخوان براش دعا بگیرن رو میبرن روش طلسم میکنن نه که مو و ناخن بیارن بریزن در خونه مردم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره واقعا عجیبه چرا میریزن دم خونتون

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
باو توام درست زندگی کن به کسی ظلم نکن نزار کسی بهت ظلم کنه بقیشم بسپار به خدا، اگر چیزی شد

عسک خودتی؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اونا رو بندازید تو دستشوبی روش جیش کنید نجس بشن سیفون بکشید یه اسپند دود کن ایه الکرسی و ۴ قل بخون

موها رو برداریم؟؟😑😑

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو تف به‌ذات کثیفشون

دقیقاً.

از یک دعانویس خوب بپرس..شاید همسایه هاتو دعاکردن  برا تو نباشه

چرا برای من؟؟

من دیگه تو اون خونه نیستم ک.