2777
2789
عنوان

تاخیر در واکسن دوماهگی

222 بازدید | 7 پست

سلام خانما . دخترم یازدهم دوماهه شد ولی چون سرماخورده بود واکسنشو نزدم الان یه هفتس ولی همچنان تب میکنه . اگه تب داشته باشه واکسن نمیزنن؟ میترسم دیر بشه برا واکسنش مشکل پیش بیاد. کسی اطلاعی داره تا کی مهلت داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داداش من که هیچ کدومش رو نزده ... با داداشم تو این کانالای طب سنتی عضوند تحت تاثیر این کانال‌ها میگن ما هیچ کدوم از واکسناشو نمی‌زنیم..... بهداشتم گفته نزنی موقع مدرسه مثل افغانیا که همه رو با هم می‌زنن, همه رو باید با هم بزنی تا مدرسه راهش بدن.

میگم اگه واکسن رو باید سر موقع زد پس چرا برای افغانی‌ها همه رو با هم می‌زنن؟؟

تاچند روز مشکلی نداره؟

تادوسه روزموردی نداره ولی اگه کسی نزده باشه میگن باپزشکش حرف بزنه به دخترت هر۶ساعت استامینوفن بده زودترخوب شه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

زن داداش من که هیچ کدومش رو نزده ... با داداشم تو این کانالای طب سنتی عضوند تحت تاثیر این کانال‌ها م ...

همه باهم برابچه سنگین گناه داره 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نمیدونم والا. ولی زن داداشت چه ریسکی کرده

چه می‌دونم ...‌. هی همش می‌گفت داداشت میگه نمی‌خواد واکسنا رو بزنی نمی‌ذاره بزنم. گفتم برو بزن به اون هیچی نگو از کجا می‌خواد بفهمه .... دیگه فهمیدم خودشم خیلی موافق واکسنها نیست...  هرچی هم بهشون گفتم بی فایده

لابد اینجوری میگه که فردا خدای نکرده اتفاقی افتاد,  تقصیر رو بندازه گردن داداشم...