2777
2789
عنوان

داروهای قبل از انتقال جنین

25642 بازدید | 13 پست

دوشنبه ۱۶ مرداد رفتم کلینیک تجویز دکتر این داروها با این دستورات بود: 

-فرتیل سی ام تو این هفته ۱عدد در روز از هفته آینده تا ۱۱سیکل بعد روزی ۲ عدد

-ویتامین D هزار ، اسیدفولیک ، آسپرین۸۰ ، متفورتکس روزی ۱ عدد

-قرص پردنیزولون ، یک هفته قبل از شروع سیکل  روزی ۱ عدد

-قرص استرادیول والرات ۲ میلی گرم را از روز اول پریود ۲ عدد صبح و ۲ عدد شب و بعد از ده روز از مصرف این قرص برای سونوگرافی مراجعه شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مثبت فکر کن  منتظر خبر مامانت شدنت هستم🥰

مرسی عزیز دلم❤️❤️❤️ والا امرور روز دوازده سیکل بعد پانکچر هستم و دکترم گفت قبل از انتقال یکبار دیگه طبیعی اقدام کن اگر باردار نشدی عمل انتقال رو انجام میدیم! فردا میرم سونوگرافی اگر تخمک های خوبی داشتم طبیعی اقدام میکنم! توکل بر خدا!ممنون بابت انرژی خوبت😘😍🥰❤️

: یک مکمل رژیمی برای تولید سالم تخمک در رحم و افزایش مایعات بدن است که باروری و ماندگاری تخمک را طولانی خواهد کرد. ترکیبات درفرتیل  رحم زن را تقویت کرده و شانس بارداری را افزایش میدهد. مخاط دهانه رحم مایعی است که توسط دهانه رحم تولید می شود. مخاط دهانه رحم در طول چرخه قاعدگی تغییر می کند.

قرص استرادیول والرات : در روش‌های آزمایشگاهی برای بارور شدن حتما نیاز ست که سطح استروژن خون رو بالا برده تا دیواره رحم به اندازه کافی رشد نموده و توانایی نگهداری جنین را داشته باشد.

قبل از انتقال جنین از قرص استرادیول والرات استفاده می‌شود تا زمانیکه ضخامت آندومتر به ۸ میلی متر برسد و بعد انتقال کامل جنین!

بچه ها خواستم یکم راجب تأثیرات این دو تا قرص حدیدی که دارم مصرف میکنم توضیح بدم:

بعد از ۱۷ روز از سیکل قاعدگیم ترشحات بی رنگ مثل آب ، از واژنم خارج شد انقدری زیاد بود که باید تند تند لباس زیر عوض میکردم ! از امروزم که ۲۲ روز از سیکلم میگذره ترشحات واژن سفید غلیط شده! فقط خوندم که یکی از تأثیرات این قرص ها مرطوب نگه داشتن دهانه رحم و واژن هست!

به دستور پزشک که قبل از سیکل بعدی انتقال طبیعی اقدام کرده بودم امروز پریود شدم البته با ۶ روز تأخیر! خلاصه هم تاریخ انتقالم الکی الکی عقب افتاد هم فکر میکردم لابد باردارمو ناامید شدم! از امشب قرص استرادیول والرات را باید شروع کنم با آب فراوان!