2777
2789
عنوان

دعوای من و همسرم....

1075 بازدید | 50 پست

سلام دوستان شهرتون بخیر 

دیروز من و شوهرم بحثمون شد که تقصیر من بود 

جدای از تقصیر من ، جدیدا خیلی رو روابطش با خانم ها حساس شدم🤦🏻‍♀️مشاور خانواده هم داریم میگه چیزی نیست جز وسواس فکری از خودت دور کن 

خیلی سختمه همش فک میکنم با یکی در ارتباطه 

با اینکه رمز گوشیشو می‌دونم و چیزی نداره....

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚

منم اینجوریم ولی مشاوره نرفتم 

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بحثی هم که پیش اومد کاملا من مقصر بودم حالا شوهرم که هرشب ۹ میومد خونه دیشب ۱۲ اومد 

بدون هیچ حرفی 

گفت فقط از این به بعد میخوام تحملت کنم 

من چکار باید بکنم 

⁉️⁉️

منم اینجوریم ولی مشاوره نرفتم 

ما تقریبا ۲ ساله که مشاوره داریم از اول ازدواجمون 

این افکار واقعا اذیتم میکنه

ما تقریبا ۲ ساله که مشاوره داریم از اول ازدواجمون  این افکار واقعا اذیتم میکنه

خودتو  به بیخیالی بزن

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️
اگر سند و مدرک نداری بیخودی زندگیت رو خراب نکن

ندارم 

تو گوشیم چیزی نیست 

فقط ذهنم درگیره 

کارش جوریه که با خانم هم در ارتباط

دیدم پیام بعضی هارو که کرم میریزن اما شوهرم جواب نداده...

سلام شهر شما هم بخیر

با اینکه عصبی بود و تقصیر من بود اما خیلی حرفای بدی بهم زد😔🥲

وابستگی بیش از حد به همسرتون دارین اول که وقتتونو پر کنین یا برین سر کاریا کلاسی چیزی با دوستاتون معاشرت کنین هفته ای ی بار تا کم کم این حسوابستگی کمتر بشه بعد میپذیرین که از هر هیچ کاری بعید نیست حتی پدر مادر , قبل کنین کسی بخاد کاری بکنه طوری میکنه که هرگز نمیفهمین حتی اگه شنودو جی پی اس رو گوشیش بزارین, ادما تا وقتی هستن هستن قتیم رفتن به سلامت هیچ چیزی ابدی نیست,,, و احتمال زیاد شما خیانتو توو زندگیتون قبلا تجربه کردین از خانواده نزدیک 

ندارم  تو گوشیم چیزی نیست  فقط ذهنم درگیره  کارش جوریه که با خانم هم در ارتباط دی ...

خیلی حساس بودن و بیخیال بودن زیادی هر دوش بده 

الان که خیلی حساس هستی هم شوهرت رو سرد می‌کنی از خودت هم این توهم براش پیش میاد که ببین من چه گوهر نایابی هستم که همه ی مونث ها برام دندون تیز کردن همسرم اینقد ترسیده 😁😁😁جدی میگم واقعا براش این توهم پیش میاد و واقعا هم خیلی بده اگر همچین فکری کنه