2777
2789

سلاااااام به نی نی سایتی های گل

من یه رمان میخوام که ژانرش اینطوری باشه که پسره دختره رو دوست داشته باشه ولی دختره نه و حتی ازش متنفرم باشه

و دومین ژانری که میخوام و تا الانم پیداش نکردم اینه که تو زمان خان و خانزاده ها باشه که پسر سالاری تو اون زمان خیلی رایج بوده و این وسطم دختری باشه که وسط این ماجراهاست و هیچ محبتی ندیده و خیلی خودساخته و مستقل بار میاد...

اگر بخواید منم میتونم چند تا رمان خوب بهتون معرفی کنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان خانوم عالیه....شاید تا حالا صد بار خوندم...

زمانی که نوجوون بودم رمان بامداد خمار رو هم خیلی دوست داشتم...الان می‌بینم بعضی از دخترامون دوباره برگشتن به زمان وقوع اون رمان و فانتزی های اون زمان...

تو همین سایت بار‌ها دیدم که یه دختر جوون چه قدر رویایی و فانتزی در مورد زندگی مشترک فکر می‌کنه

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .

رمان ما تمامش میکنیم اثر کالین هوور اگه میتونی زبان اصلی بخون چون فارسی سانسور شده جلد دوم هم ما شروعش میکنیم جز پرفروش ترین رمان نیویورک شده  ... خلاصه شم اینه یه دختری هست به نام لیلی این دختر روز تشییع جنازه پدرش مامانش بهش میگه باید سخنرانی کنه اینم میگه به عنوان پدر دوسش داشتم ولی به عنوان یک انسان ازش بدم میاد بعد میره پشت بوم یه ساختمان بلند لبه میشینه اینجا یه پسری میاد این پسره اسمش رایله ، رایل جراح مغز و اعصابه فک میکنه لیلی قراره خود کشی کنه و باهاش حرف میزنه....

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️