الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بودم امتحان ریاضی ترم دوم، سال دوازدهم داشتم با کلی بدبختی شب امتحان و ۲ روز قبلش داشتم میخوند ...
من امتحان شیمی تجدیدی دارم برا شهریور سطح سوالات خیلی بالان نمیدونی چقدر حالم بده دیگه نمیتونم به خدا نمیدونی چقدر داغونم همه بهم میگن باید کنکوری بخونی بگرنه نمیتونی من کنکوری نخوندم تا الان و از سطح کتاب خیلی بالاتره نمیدونی چقدر داغونم چقدر حالم بده
کتاب شب امتحان رو خوندم و نمونه سوالاتش رو حل کردم ولی امسال سطح سوالات سخت تره بگرد تو اینترنت نم ...
پس نیاز نیست حتما کنکوری بخونم چون همه میگفتن باید کنکوری خونده باشی تست زده باشی تا بتونی نمره بیاری من نمره زیاد هم نمیخوام فقط میخوام پاس شم برم دانشگاه بگرنه باید ازدواج کنم من حتی عرضه دیپلم گرفتن هم ندارم
کتاب شب امتحان رو خوندم و نمونه سوالاتش رو حل کردم ولی امسال سطح سوالات سخت تره بگرد تو اینترنت نم ...
من ی معلم گرفتم عالی نیست ولی خوبه میتونه ی سری چیزا رو برام توضیح بده کتاب رو هم جوییدم سوالات ۹۹ به بعد رو هم میخوام بخونم و تحلیل کنم شب امتحان خواستم پی دی اف رایگان پیدا کنم پیدا نکردم تو پی دی اف داری برام بفرستی لطفا ؟یا فیلم های آمادگی نهایی فراهانی که عالی درس میده من فقط فصل ۱ رو پیدا کردم داریشون؟
نمره قبولی گرفتن راحته نسبتا حتی اگه همین جزوه شب امتحان رو بخری بخونی و حل کنی ۲،۳ روز وقت بذاری ...
من شوهر نمیخوام جز بدبختی و کهنه شوری دم به دقیقه هم باید دنبالش تو خیابونا بگردی که نکنه بهت خیانت کنه دوسش هم نداری ها اما به خاطر ابروت و اگر بچه ای داشته باشی باید بدوی حساب هم میکنیم غرور و ارزشی خودت نداری اما حداقل ابرو و حرف مردم همیشه در صحنه سربازی اره سخته میدونم اونجا همه چی هست به خصوص معلوم تیست کجا می فتی مرز کرمانشاه یا کردستان خدا میدونه کجا میوفتی بدتر هم داره خیلی بدتر اما خوب آرزومه برم دانشگاه حتی ی دیپلم برام سخته قبلا زنگ تفریح منی که ارائه های ادبیات رو نمیفهمیدم برا اینکه هترین نمره رو بیارم از همون زنگ اول از زیر میز نیومدم تک به تک خط های متن درس رو حفظ میکردم که هر کلمه چه ارائه ای داره باورت هم نمیشه نمرم بالای ۱۸ میشد تو خونه نمیخوندم همیشه تو مدرسه میخوندم اونم زنگ تفریح درستی معلم هم گوش نمیدادم باورم نمیشه داره اینطوری زار میزنم برا شیمی و هندسه باورت نمیشخ قیافم ببینی از بس گریه کردم زیر چشام گود افتاده دوسال پشت سر هم من این دو درس رو افتادم ایندفعه که عین سگ دارم میخونم سطح سوالات انفجاری هست بقیه هم منو میترسونن خدا خدا میکنم حداقل سطح سوالات عین دی باشه یا خود خرداد حداقل بدتر نشه چه نذر هایی که نکردم