2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم متولد۹۴هست

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست
میگن توروستا باید چهارماه درس بخونه یا یه آشنا پداکنین الکی ثبت نامش کنن بعد انتقالی بگیرین مگه آشنا ...

آینده بچه مهم تره.اون طفل معصوم بخاطر شما از درس و مدرسه جا مونده.الانم شما چند ماه بخاطرش سختی بکشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آن جایی که وزارت آموزش و پرورش وظیفه تحت پوشش قرار دادن کلیه کودکان لازم التعلیم را بر عهده دارد و موظف است شرایط را برای بهره‌ مندی از این فرصت برای تمامی کودکان فراهم نماید، سن حداکثری هم برای ورود به اول ابتدایی در نظر گرفته شده که این سن در مناطق شهری 9 و در مناطق روستایی 11 سال می باشد که همان طور که پیشتر به آن اشاره شد در شرایط خاص و با رای کمیسیون منطقه و دلیل موجه امکان پذیر می باشد. در ادامه جدول سن پذیرش بر اساس سال جاری ارائه شده است.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
آینده بچه مهم تره.اون طفل معصوم بخاطر شما از درس و مدرسه جا مونده.الانم شما چند ماه بخاطرش سختی بکشی ...

عزیزم شغل همسرم اینجاست یه ذره شرایطشو نداریم وگرنه مگه من احمقم از تحصیل بچه خودم دست بکشم😔