2777
2789
عنوان

بع رلم شمارمو بدم یا نه

321 بازدید | 27 پست

رل که نیست ،سه سال میشناسمش خیلی هم دوصش دارم اونم شاید منو بخاد ولی هردقیقه عوض میشه نظرش و همه به چشام نگاه میکنن میگن ع تو عاشقی !همشهریم نیست خیلی دوره اون قسمت شمال من جنوب دوسال اختلاف سنی داریم سرکارو اینا میره باشگاه خیلی لجبازه و مغروره هیچیم براش مهم نیست و منفی ولی دقیقا من برعکسش ی دختر مثبت مهربون ساده بعد این همش تو مخابرات و ایناست من میترسم شماره بهش بدم اطلاعاتمو در بیاره گرچه من ایدی رفیقاش اینستا خانوادش خودش شمارش باشگاش همه چیو جز ادرس خونشو ندارم اون فقط از من ایدی داره بعد خط بنام من نیست به نام مامانمه مامانمم لازمش نداره یعنی سرگوشیش بالا نمیاد اگه شماره بخاد بهش بدم یا نه؟ من خودم سروش اینا وات اینستا روبیکا تلگرام اسم خانوادش همه چیو دارم کلا ۱۵ سالمه/:اولین بارمم هست سرقرار چیزیم نرفتمه استرس دارم نمیخام منو ترسو ببینه ی کمک کنید

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو 15 اون17 بهت پیشنهاد میکنم سرت ب درست باشه دختر جون

شما کجایید داداش من ۱۰ سالشه دختر میبوسه دیگه دنیاش این شده😂😂😂

عزیزم اون همینطوری باهات میحرفه نه از دوست داشتن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خب بر فرض که شمارتو دادی همینجور هم ادامه دادین آخرش به کجا ختم میشه؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
یعنی شما از 12 سالگی با هم در ارتباط هستید؟ بنظرم یکم‌ زوده فعلا درستو بچسب وقت برا این کارا زیاده

فکنم ۱۳ سالگی بود