2777
2789

سلام بچه ها

دیشب ساعت 11 دنبال غذا خوری بودیم با شوهرم ، یجارو پیدا کردیم رفتیم داخل ، منظر بودیم غذارو بیارن 

بردم دستای دخترمو شستم اومدیم نشستیم،  طبق معمول از شدت فضولی پاشد رفت سمت روشویی

اصلا نفهمیدم چیشد ، ب خودم اومدم دیدم روشویی افتاده دقیقا بغلش

فقط 1 سانت اینور تر میشد الان معمول نیست چ بلایی سرش میومد ، روشویی سر جاش کیپ نبود دست انداخته کشیده افتاده روش 

ماهم پول غذاها و روشویی رو حساب کردیم اومدیم

خیلی شرایط شخمی بود ، از اینور روشویی ملتو شکسته از اینور ممکن بود بلای خیلی بدی سرش بیاد زبونم لال

اینجور مواقع ک بچمون جای عمومی خرابکاری داره باید چیکار کرد؟!  من خیلی خجالت زده شدم ، 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه پولم دادین؟ من بودم اونجا رو سرشون خراب میکردم 

اره 300 تومن دادیم ، روشوییشون معمولی بود فقط قسمت روش شکست پایش سالم موند

ینی کارمون اشتباه بود؟! اخه بچه ما شکست

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

پیش نیومده یکبار تو مهمونی تازه عروس یه کریستال لوستر رو شکست هرچقدر اصرار کردیم پولو نگرفتن خجالت کشیدم عمدی ام نبود پستونکش از دهنش افتاد رو کرستال رو زمین بود لوستر بعد یهو پرید یه گوشش😑 حس بدیه واقعا... 

بیرون زیاد میریم رستوران نشده جز انداختن قاشق چنگال زیر میر کار دیگع ای کنند اگر چیزی بشکونن خیلی عادی خسارت رو میدیم و عذرخواهی چون تعمدی نبوده که

به دنبال وارستگی