2777
2789
عنوان

بچه ها کیا بچه پیش دبستانی دارن؟یا پارسال پیش دبستانی رفته بچشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدم شلوارشون کش داره روپوش ایناشون . راحته رفتنش . 

بعد به ما گفتن که بچه ها رو یاد بدین که مستقل برن و شلوار ایناشون رو کلا در میارن تو خونه که عادت کنند با شلوار برن دشویی .

چند بار تو خونه بره یاد میگیره .

پیش دبستان هم از دهم پونزده مهر شروع میشه وقت داری یاد بدی . 

ولی نگو که بخاطر مدرسه باید یاد بگیری خودت بهش یاد بده که استرس میگیره حالا مدرسه رو برا خودش تو ذهنش اژدها کنه 

خدایا عشق را نصیب مان کن

دختر من هم امسال پیش دبستانی بود نگرانی های شما رو درک میکنم 

اما تو این سن بلدن ولی ترجیح میدن از مادر کمک بگیرن چون راحتتره

ولی تو مدرسه که تو محیط قرار میگیرن خود به خود درست میشن

دختر من شلوار رو کامل در میاورد تو خونه

لباس مدرسه هم جوراب شلواری بود که پایین کشیدنش سخته ولی به مشکلی بر نخوردیم

۰شما جهت راحت ۰شدن خیالت باها۰ش کار کن 

براش توضیح بده که بزرگ‌شده و باید یاد بگیره 

اگر اروم و منطقی بگی مطمئن باش قبول میکنه

فقط که اگر رفت و خودش رو نجس کرد یا خوب نشست هیچی نگو که اضطراب نگیره

فوقش چند دقیقه بعد به یه بهونه ببرش اب بازی یا یه چی بریز روش کثیف شه بعد ببر لباسش رو عوض کن و بشورش

از ساعت هشت بچه ها رو تحویل میگیرن تا ۱۲ و‌نیم میتونن بخونن .

ولی اصل زمان شروع کار و تدریس از هست و نیم تا یازده و نیمه .

بیشتر مامان های شاغل زمان بیشتر میذارن چون خونه نیستن. بقیه زمانش رو بازی میکنن 

خدایا عشق را نصیب مان کن
دختر من هم امسال پیش دبستانی بود نگرانی های شما رو درک میکنم  اما تو این سن بلدن ولی ترجیح مید ...

ممنون عزیزم.خودم خیلی دلم میخواد با آرامش یادش بدم ولی شوهر بداخلاقم نمیزاره.دیوانم کرده این بشر.هرچی میگم بچس یاد میگیره تو کتش نمیره که نمیره.خییییلی بداخلاقه و گیرسه پیچ میده

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

ممنون عزیزم.خودم خیلی دلم میخواد با آرامش یادش بدم ولی شوهر بداخلاقم نمیزاره.دیوانم کرده این بشر.هرچ ...

زمانی که همسرت نیست یادش بده 

یا پیش همسرت صداش رو درنیار که مثلا خودش رو خوب نشسته 

حالا با یکبار دوبار خوب نشستن بچه چیزیش نمیشه

من اوایل برای شماره دو به دخترم گفتم  منو صدا کن پیشم بشور بعد سیفون رو بکش کم کم راه افتاد دیگه گفتم دستم بنده و خودت بشور که یاد گرفت تمیز بشوره

ممنون دوستان

سلام عزیزم پسر شما پاهاش رو کج میذاشت موقع راه رفتن چقدر طول کشید  خوب بشه  ؟چیکارا کردین براش چه دکتری بردین ؟توروخدا پیاممو دیدی‌جواب بده، دخترم الان ۱۸ماهشه، از ۱۰ ماهگی که راه رفت از به شدت دوتا پاهاشم رو به داخل میذاشت جوری که باعث میشد مدام زمین بخوره که بردم دکتر متخصص اطفال دوتا آمپول  ویتامین دی نوشت براش زدم یکم بهتر شد ولی کامل خوب نمیشه توروخدا جوابمو بده من الان حال اون روزای تو رو دارم پسرت کامل خوب شده ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
ممنون دوستان

وقتی راه میره از پنجه دوتا پاهاشم رو به داخل می‌زاره میترسم خوب نشه و بزرگ که شد مدل راه رفتنش اذیتش کنه خیلی نگرانشم,تو نت زده مادر زادیه خاک بشه تو سرم

یه هفته پیش بردم دکتر بخاطر پاهاش براش شربت استئوکر و ویتامین دی نوشت توروخدا جواب بده حالم خوب نیست

سلام عزیزم نه کاملا برطرف نشده اگه ۸ تا ۱۰ سالکی برطرف نشه باید جراحی کنن.صبور باش انشاالله رفع میشه😔

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

سلام عزیزم پسر شما پاهاش رو کج میذاشت موقع راه رفتن چقدر طول کشید خوب بشه ؟چیکارا کردین براش چه دک ...

ببر پیش ارتوپد کودکان

ببر پیش ارتوپد کودکان

دکتر اطفال براش شربت استئوکر نوشته ،پرسیدم ببرم پیش دکتر ارتوپد گفت نیازی نیست خوب میشه یعنی راست گفته درست میشه ؟ هی خدایا حالم بده