2777
2789
عنوان

خانومای متاهل باتجربه

410 بازدید | 39 پست

من چند وقتی خونه خودمون نبودم و شوهرم تنها بود.میدونمم شوهرم اهل چیزی نیست.اما دستمال دیدم که استفاده شده بوده.

میخوام بفهمم خودار..یی کرده یا موقع خواب بوده ،چطور میشه فهمید؟

دیروزم سرچ های گوگلش رو دیدم پاک کرده بود سابقه رو.

قبلا فیلم دیده اما بهم قول داد دیگه نبینه

دوبار بهش گفتم وقتی میدید کع چرا میبینی و مگه من کافی نیستم میگفت برای تنوع رابطمون و کنجکاوی.

بعدش خودشم قبول میکرد که اشتباهه کارش.الان فکر میکنم باز دیده .واقعا تکلیفم چیه باید چکار کنم🥲 باز حرف بزنم باهاش.

اخه نمیشه که من یکم دور بشم بره سراغ اینکارا.حتی قبلا خودمم بودم و میدید

حالا چرا دستمالا رو دور ننداخته

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم هست از دستماله پیداست کامل اما خب خشکه.نمیدونم خودش کرده یا توی خواب بوده.

ببین حالت پاک شدگی داره 

یا ی جا ریخته شده 

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

برای من مهم نیس فیلم میبینه. باید بابت فیلم دیدن نگران بود؟

اره همه چیزش بده.یکم در مورد فکر کن بدن بقیه رو ببینه با اونا تحریک میشه.دیگه زن خودش قابل مقایسه با اونا که کلی به خودشون رسیدن و عمل و افکت و ...کردن نیست

و این آغاز یسری چیزاست

شاید یادش رفته.چون کنار اتاق افتاده.رومم نشد ازش بپرسم رفته کار الان

بنظرم اگه شک نداری بهش بی خیال شو

اگه رابطتتون رو دوست داری و برات مهمه یکم تحقیق کن درمورد پوزیشن های مختلف رابطه و خودت باهاش هماهنگ کن

نمیدونم کارش از رو کنجکاویه یا عادت ولی شاید بتونی ترکش بدی

کلا خود   ارضایی ی جوریه که روح و روانت خراب میکنه چه برسه شریک زتدگیتم متوجه بشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من اوایل خودمو توخونه زندانی کرده بودم هیچ جا نمیرفتم ک مبادا اقا غلطی نکنه بهدش دیدم نهههههه من خونه باشم نباشم این میبینه انجام میده گفتم بدرررررررک اینقد انجام بده ویلچرنشین بشی والا.دکترو مشاوره ام بردم دوماه خوب شد بازم همون اش و همون کاسه چندبارم خونه نبودم رفته بودم سرکاراومدم دیدم س ک س چت کرده ریخته رو روفرشی مرده شور همچین مردایی رو ببره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میدونی عزیزم فکر کنم چون تو مجردی دیده، این فیلم هام میگن اعتیاد آوره ک حتی ازدواجم کرده گاهی میبینه

اره تو مجردی گفت دیدم.خب میخوام ترک کنه چکار کنم😭

نمیخوام زنای دیگه رو ببینه