2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی خب گاها آدما زنده زنده دفن میشن توسط یه یسری افراد

ما آدم ها قبل از اینکه بخوایم دنبال همراه کردن بقیه باشیم باید اول یاد بگیریم که پور خودمون یک سد دفاعی بکشیم تا کمترین آسیب رو از اطرافیان ببینیم.اگر نتونی استقلالی برای خودت قائل بشی اگر بخوای وابسته به نگاه و نظر دیگران باشی تو اصلا زندگی نمیکنی تو کشته شدی چون اصلا تویی وجود نداره که بخواد زندگی کنه

اینو سه ساله درک میکنم از روزی که پدر مادرم فوت کردن

عزیزممم

روحشون شاد 💛🥺بعضی جای خالی ها پر نمیشن...

به احترامشون قوی باش 

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...
ما آدم ها قبل از اینکه بخوایم دنبال همراه کردن بقیه باشیم باید اول یاد بگیریم که پور خودمون یک سد دف ...

آره ولی بعغیا بد دردی بهت تحمیل میکنند دیوارو خراب میکنن بی اجازه وارد حریمت میشن و روحتو میکشن.. 

این چیزایی که من دارم میکشم از مرگ خانواده ام دردناک تره

آره ولی بعغیا بد دردی بهت تحمیل میکنند دیوارو خراب میکنن بی اجازه وارد حریمت میشن و روحتو میکشن..&nb ...

درسته تا تو قوی نشی این وضعیت ادامه داره و هیچ کس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه.باید قوی بشی باید ضد ضربه بشی.در ضمن من نمی‌دونم عقاید معنوی تو در چه حد ولی می‌دونم بهترین منبع برای اتصال و قدرت گرفتن ازش خود خداست.اکر باور کنی که تو متعلق به خدایی و به سمت اون برمی‌گردی و خانواده در اولویت های بعدی تو قرار داره تا حد زیادی آروم میگیری.هویتت رو از منبع روحت بگیر نه از آدم هایی که فقط جسم تورو به این دنیا آورده اند

اینجا خیلی سعی کردم دردو دل کنم حرف دلمو بزنم ولی اون اصلیشون اصلا نتونستم به زبون بیارم 

پس بگو

میشنویم

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...
درسته تا تو قوی نشی این وضعیت ادامه داره و هیچ کس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه.باید قوی بشی باید ضد ض ...

خیلی سعی کردم مقابله کنم ولی امروز صبح فهمیدم که نمیشه واقعا نمیشه تو حتی نمی تونی تصور کنی امروز چی تحمل کردم. 

تاا الانشم زیادی قوی بودم بعضی چیزا اونقدر سخته حتی نمیشه به زبون اورد

درکت میکنم

یه وقتایی آدما از شدت قوی بودن ضعیف میشن:)))

آره ولی بعغیا بد دردی بهت تحمیل میکنند دیوارو خراب میکنن بی اجازه وارد حریمت میشن و روحتو میکشن..&nb ...

در ضمن از تنهایی نترس.تنهایی گاهی یک موهبتی بزرگ که باعث میشه تو به جای سیر در بیرون دنبال سیر در درون باشی و خودت رو پیدا کنی.خودت رو پیدا کنی قوی میشی چون خودت برای خودت کافی هستی نیازی نداری توجه بقیه رو به خودت جلب کنی.اینثدر عزت نفست بالا می‌ره اینقدر از درون رشد می‌کنی که قشنگ پوست میندازید و از آدم قبلی بیرون میای و یک زندگی جدیدی رو آغاز می‌کنی.اینو من تجربه کردم که میگم