2777
2789

سلام خانما.من خیلی خواب هوایی میبینم که تعبیر دارن.خواب شب احیا.خواب بچه دار شدن ابجیم.خواب هایی که صادقانه هستن.ینی خواب واقعی میبینم. نمیدونم منظورم و بدونید یا نه.ولی اصلا تعبیر نمیشن. بعضیا همچین خواب هایی که من ببینم و ببینن تعبیر میشه ولی مال من.نه.اکثرا هم خیلی خوبه ولی تعبیر نمیشه.علتشو کسی میدونه؟

خواب کلا الکیه شاید بنده های خاص خدا!هرکی هم میگه خواب صادقه میبینم باوز نکن

من یه بنده خیلی خیلی معمولی هستم اما از بچگی رویای صادقانه زیاد دیدم... چیزی ک اطلاع نداری نگو ب کسی باور نکن... اکثر خوابایی ک میبینم تعبیر میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بنده خیلی خیلی معمولی هستم اما از بچگی رویای صادقانه زیاد دیدم... چیزی ک اطلاع نداری نگو ...

عزیزم به نظرم اتفاقی بوده برای خودمم پیش اومده ولی چون همیشگی نیست نمیشه روش حساب کزد این نظر شخصی منه

عزیزم به نظرم اتفاقی بوده برای خودمم پیش اومده ولی چون همیشگی نیست نمیشه روش حساب کزد این نظر شخصی م ...

گفتم ک از بچگی اکثر خابام... نه اتفاقی و چن مورد.. همه کسایی ک میشناسنم ب خابام اعتقاد دارن.. گاهی خاب میبینم حتا برای خودمم میترسم بازگو کنم چون مطمعنم تعبیر میشه.. متاسفانه گلم ماها عادت داریم تا خودمون برامون اتفاق نیفتاده باور نمیکنیم ک همچین چیزی هس.... اما واقعن هس

گفتم ک از بچگی اکثر خابام... نه اتفاقی و چن مورد.. همه کسایی ک میشناسنم ب خابام اعتقاد دارن.. گاهی خ ...

آره واقعی هست.مامانم میگه خدا نکنه تو خواب ببینی.ولی یه مدتیه که همش تعبیر نمیشه و دیگه نمیگم