2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کم ک باخودت فک کنی میفهمی ک قتل جسم دیگرانو میکشه وبی حجابی روح دیگرانو

چرا فک میکنی کشتن روح مجازاتش کمتر از کشتن جسمه ها

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

ی کم ک باخودت فک کنی میفهمی ک قتل جسم دیگرانو میکشه وبی حجابی روح دیگرانو چرا فک میکنی کشتن روح ...

من مخالف سر سخت بد حجابی ام(لباس تحریک کننده و‌تنگ و زننده) اما مردی که بخواد با موی تو یا با مانتو عادی تو روحش کشته بشه میخوام سر به تنش نباشه.. 

مردی که کنترلی رو خودش نداره روحش که هیچی باید بره بمیره 

خدا به انسان قدرت اختیار داده که میتونه چشم هاشو کنترل کنه

بار ها چشمم افتاده به شلوار آقایونی ک تنگه و قشنگ سایزشون مشخصه بلافاصله چشم برگردوندم و همه حواسمو جمع کردم ک چشمم نیافته بهش ( نگو بدن مرد ها تحریک کننده نیست) که هست، برای زنی ک مثلا مجرده یا شوهرش زودانزاله یا سرد مزاجه خیلی هم تحریک کننده ست . 

کاش انقدر بجای کوبوندن هم جنس مون مرد ها رو به پاک چشمی دعوت کنیم.

من مخالف سر سخت بد حجابی ام(لباس تحریک کننده و‌تنگ و زننده) اما مردی که بخواد با موی تو یا با مانتو ...

حرفات اتفاقا درسته

اتفاقا نمیگم ک بدن مردها تحریک کننده نیس بله هس 

کسی نمیتونه انکار کنه

بلاخره هر آدم سالمی کشش ب سمت جنس مخالف داره واین طبیعیه 

ولی داشتن حجاب ب این معنا نیس ک ب مردا نمیگیم نیگاه نکنن وفقط داریم زنا رو سرکوب میکنیم

هر کدوم در جای خودش خوبه زن حجاب داشته باشه و مرد هم  نیگا نکنه

اتفاقا میگیم مردا باید رو چشمشون کنترل داشته باشن ولی کو گوش شنوا

مگه الان این همه میگن حجاب چادر روسری ی عده گوش میکنن

همیشه ی سریا ساز مخالف میزنن

بعدشم ببین همونطور ک داری میگی ما با لباس تنگ پوشیدن مردا تحریک میشیم خب اونام با موهای ما تحریک میشن نگو نمیشن ک باور ندارم حالا ن موهای من ک کم پشت و زشته😂😂😂ولی ب خدا هستن موهایی ک من زن وقتی میبینم دلم میخادبرم بهشون دس بزنم بس ک قشنگ ولخت وشلاقیه

اصلا تحریک هیچی

مردا مقایسه میکنن ب خدا ک خیلیاشون مقایسه میکنن

ی درصدی سرشونو میندازن پایین نیگا ومقایسه نمیکنن بقیه چی

همین چن وقت پیش شنیدم ی مردی تو فامیل ک موهای همسرشو دیدم مث خودم کم پشته واصلا بلند تیس وزیبایی خاصی نداره توخیابون ی موی بلند و زیبا میبینه میاد خونه دعوا وداد وبیداد ک آره ما از زن شانس نیاوردیم چرا موهای زن من اینقدکمه قشنگ نیس وهزار چرت کپرت دیگه ولی موهای اونا اینقدخوبه دلم میخاست برم بهش دس بزنم دوس داشتم بااون موها برام برقصه و.......

اصلا شرمم میاد اینا رو میگم واس روشن شدن قضیه گفتم ببین این مرد ب نظرت روحش کشته نشده با دیدن موی اون خانوم

ب خدا ک حجاب واس جامعه ضروریه همه اینقد خوب تربیت نشدن ک سرشونو بندازن پایین در برابر ی غریبه ونامحرم

حرفات اتفاقا درسته اتفاقا نمیگم ک بدن مردها تحریک کننده نیس بله هس  کسی نمیتونه انکار کنه بل ...

مگه مردا بچه ان ک هر چیزی ک دیدن رو بخوان ؟!

مث این میمونه من تو خیابون بنز ببینم شب برم با شوهرم دعوا کنم ک همه شوهر میکنن منم شوهر کردم چرا ماشین مدل بالا نداری؟ چرا خونه ما کوچیکه خونه فلانی بزرگه؟ چرا طلا نمیخری؟؟ یا اصلا مقایسه ظاهری؛ چرا قد فلانی بلند تره ؟ چرا  شکمت گندس؟ چرا تو کچلی؟ 

دیدی عزیزم ؟!

به همین راحتی برات مثال نقض زدم؟ مگه ما خانوما آدم نیستیم مگه خیلی وقتا از شوهر خودمون بهتر و خوش تیپ تر ندیدیم؟ نگو نه که اصلا منطقی نیست

شاید ته دلمون آه بکشیم اما با انتخابی که کردیم کنار میایم

این چیزی ک گفتی برای دو جنس هستش اما انسان باید تقوا پیشه کنه و تا از انتخابی که کرده دلسرد نشه فقط انسان بوالهوسه که به مرد یا زن های خیابون به چشم مقایسه نگاه میکنه 

وگرنه مرد متدین و عاقل و یا زن فرقی نداره همسرشو با هیچ کس مقایسه نمیکنه چون گل بی عیب خداست ،یکی چاقه بکی لاغره یکی سفیده یکی سبزست. ازت خواهش میکنم یکم به حرفام فکر کن و رو بعضی عقایدی که تو کله مون فرو کردن گارد نگیر.

مگه مردا بچه ان ک هر چیزی ک دیدن رو بخوان ؟! مث این میمونه من تو خیابون بنز ببینم شب برم با شو ...

بله حرفات درسته

زن ها هم مقایسه میکنن ولی از اونجایی ک چیزی ب نام حیا در زن وجود داره ودر مردها کمتر

زن میسازه وکنار میاد

ولی مرد اینجور خصلتی نداره

همین مردی ک برات گفتم اونقدا جرئت داشته ک گفته ولی خیلیا بیان نمیکنن وکم کم میریزن تو خودشون وبعدن همش میشه عقده وخیانت و...

انگار شما تو این جامعه نیستی این همه خیانت رو نمیبینی

کلا افرادی مث تو بلدن چ جور با مغلطه وسفسطه حرفشونو پیش ببرن

مگه من گفتم چون مردا مقایسه میکنن زنا دیگه مقایسه نمیکنن

همه جور فردی تواین جامعه هس هم زن هرزه هم مرد هرزه

بعدش رعایت تقوا واس همه اس

هم زن هم مرد

هرکدوم طبق شرایطی ک خدا ازشون خاسته

نمیشه بگیم اشکالی نداره زنا لخت بیان بیرون ولی مردا تقوا پیشه کنن

جامعه تشکیل شده از زن ومرد باهم

وقتی زنا خاستار برهنگی هستن مردا هم خاستار چیزایی دیگه میشن این ب اون در

خاهشا شماهم رو حرفای من فکن

اگه دین رو قبول داری من ازخودم حرفی نمیزنم من از16 سالگی کتابای دینی خوندم وهمه حرفام طبق حدیث وروایته

البته اگه قبول داشته باشی😏

بعدش شما تاحالا ندیدی خانومی ک سره مقایسه کردن همسرش بامردای دیگه ب خاطر حالا خونه ماشین تیپ وخیلی چیزای دیگه زندگیشو ب هم زده اگه ندیدی لطفا ی سر ب دادگاه های خانواده بزن

چیزی ک من هر روز خدا دارم میبینم

نکنه اینجام میخای بگی مگه اینجور زنا بچه ان؟؟

ن بچه نیستن ولی هستن اینجور افراد

همه ی زنا مث شما وهمه ی مردا مث آقاتون ب اون درک از عقل نرسیدن هنوز😐

در تکمیل حرفامم این حدیث رو از معصوم برات بگم

ک فرمودن

حیا10جز دارد ک9 جز آن در زنان وفقط 1جز آن درمردان قرار دارد

همین9جز است ک زنان را از مردان متمایز میکند

سرچ کن ببین کدوم معصوم اینو گفته

بعدش مرد و زن همونطور ک از نظر فیزیک وبدن باهم فرق دارن وکسی نمیتونه انکار کنه از نظر ذهن ومغز هم خیلی باهم تفاوت دارن

دیشب ک شما منو ریپلای کردی فک کردم فقط باید بحث حجابو کنیم

ولی الان میفهمم شما حتی فرق بین مرد وزن رو نمیدونین از حرفاتون این کاملا مشخصه

بله حرفات درسته زن ها هم مقایسه میکنن ولی از اونجایی ک چیزی ب نام حیا در زن وجود داره ودر مردها ...

برهنگی ؟! من حرفی از برهنگی زدم؟!

من در پیام قبلیم گفتمذک مخالف بد حجابی و جلب توجه هستم اما شما فقط یه سری حرف کلیشه ای رو تکرار میکنی 

ببخشید حرف زیاد دارم اما صحبت کردن با قشر شما هیچ وقت بجایی ختم نمیشه چون حتی از تاریخ اسلام و حجاب زنان پیامبر آگاه نیستید شما از حقوق اولیه تون آگاه نیستید و فکر میکنید با اینکاراتون ریشه خیانت زده میشه نمیدونید که به اسم دین دارن صیغه میشن و صیغه میکنن همین خانومای حتی محجبه دیندار

زن باید حیا داشته باشه و لزوما هر با حجابی با حیا و هیچ بی حجابی بی حیا نیست

چرا مردا در خارج از ایران با موی زن تحریک نمیشن؟!حتی نگاه هم نمیکنن! چون یه عضو عادیه