2777
2789

کاش پر بازدید میشد

اونایی که میونه ی خوبی دارید باشهدا 

میشه وقتی زیارت میرید برای محمدم دعا کنید 

از غذا خوردن افتاده 

عزیزم داره جلو چشمام آب میشه 

هر بار نگاه می کنه ،عاجزانه 

منم ذوب میشم

سلام تصمیم دارم سر خاک ارمان و عجمیان برم.ولی معلوم نی کی!

از همین جا از سرور شهیدا میخوام کمکت کنه مریضت خوب شه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز صب و شب در باز باشه میرم حضوری سلام میدم بهشون ۵تا شهید گمنام هستن بغل محل کارم حتما فردا برای محمد شما دعا میکنم سفارشی

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
خواهشا حال دل  من دلشکسته رو پیش ایشون یاد کن

بمیرم برا دلت.

ببین ی چیزی میگم شاید جواب بده.

بچه ات رو نذر امام زمان کن.بگو خدایا شفاشو بده من برا امام زمان تربیتش میکنم سربازی مهدی جان و  کنه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
بمیرم برا دلت. ببین ی چیزی میگم شاید جواب بده. بچه ات رو نذر امام زمان کن.بگو خدایا شفاشو بده من ب ...

۲۰ ساله

میونی چکار ها که نکردم 

اینقدر چرخیدم سمت اعمه 

اما جوابی نشنیدم

اینقدر خسته ام 

دلم برای محمدم میسوزه 

دارم داغون میشم

۲۰ ساله میونی چکار ها که نکردم  اینقدر چرخیدم سمت اعمه  اما جوابی نشنیدم ...

حق داری اذیت شی.اما خب خدا گفته ما شما رو با مال و همسر و فرزندان ازمایش میکنیم.صبور باش .

خیلی درد بدیه.

من تو حسرت نداشتنش امتحان میشم و شما. با داشتنش

ان شالله دامنت سبز 

ممنون.دعاگوتم هر وقت ک ب یادت بیافتم البته ک لایق دعا کردن نیستم.ولی از خدا میخواد در های رحمتشو اونجور ک دوست داری ب روت باز کنه