2777
2789
عنوان

بچها میشه اونایی که همسرشان عمل واریکوسل داشته بیان؟لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 40 پست
اره سه شنبه باید بریم دکتر تا آزمایش مجدد بده دوماه داره قرص میخوره  البته خودمم تنبلی تخمدان ...

منم تنبلی دارم مورفو همسر پنج بود تعداد و حرکتشم ب گفته دکتر خوب بود ولی دکترش پیشنهاد عمل داد دوطرفه بود ماهم عمل کردیم تا ببینیم خدا چی میخاد

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین
میفهمم منم مثل تو بودم بگیر بخواب ک فردا همسرت بهت خیلی نیاز داره 

😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی دارم مورفو همسر پنج بود تعداد و حرکتشم ب گفته دکتر خوب بود ولی دکترش پیشنهاد عمل داد دوطرف ...

انشالله تاپیک بعدیت خبر بارداریت باشه عزیزم

برای منم دعا کن 

واقعا دیگه خستم از چشم انتظاری

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
انشالله تاپیک بعدیت خبر بارداریت باشه عزیزم برای منم دعا کن  واقعا دیگه خستم از چشم انتظاری

فداتشم انشالله همه مون خسته ایمو چشم انتظار خدا به داد دلمون برسه و حاجت روا بشیم

انشالله تاپیک بعدیت خبر بارداریت باشه عزیزم برای منم دعا کن  واقعا دیگه خستم از چشم انتظاری

همسایه مون همسرش ضعیف بود نزدیک ب صفر.ده سال بچه دار نشده بود.افسرده شده بود.بش گفتم برو ای وی اف.کلی بهونه اورد.گفت پول نی اگه نشد.اگه سقط شد.گفتم تلاش کن اگه شد ارزش ش رو داره.با اولین بار شدی دختر گیرش اومد سال بعد طبیعی باردار شد.الان دو تا دختر داره مثل دسته گل

تو مرا جان وجهانی
همسایه مون همسرش ضعیف بود نزدیک ب صفر.ده سال بچه دار نشده بود.افسرده شده بود.بش گفتم برو ای وی اف.کل ...

ما هم الان دو ساله میریم مرکز ناباروری منتهی سال اول ک رفتیم دکتر اورولوژی تشخیص نداد همسرم ضعیفه یا نمیدونم چرا به همسرم نگفت ک ضعیفه فقط بهش قرص اسپیرژن داد و من هر ماه لترزول و امپول hmgو... میزدم ولی اصلا اثر نداشت بعد یک سال  یکی از دوستام گفت دکترمو عوض کنم رفتم ی مرکز ناباروری دیگه اونجا بهم گفتن همسرم خیلی ضعیفه و سونو رنگی داد معلوم شد واریکوسل داره میخاستیمivf کنیم دکتر اورولوژی گفت اول باید همسر قرص بخوره اگه خوب شد ک هیچ اگه ن باید عمل کنه بعد ivfکنیم 

دعا کنید ک روند درمانمون درست انجام شه و خدا بهمون نی نی بده من مشکلی باivf ندارم فقط نتیجش مثبت باشه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
چرا جنین فریز نمیکنید.تا شانس دارید.ارزشش رو داره

چون هنوز میگم مرحله ivf نرسیدیم فعلا بهمون قرص دادن بعد همسرم احتمالا باید عمل شه بعد این مرحله میرسیم ب تشکیل جنین و فریز

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰