2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔💔

224 بازدید | 35 پست

من دو سه روز ک تو هفته چهارم پنجم بارداری سقط کردم خییییلی ناراحتم روحم داغونه حوصله هیشکی و هیچ جا رو ندارم احساس میکنم خونه میخواد بخورتم از بس بی حوصله شدم بعد از پنج سال باردار شدم😔

هیچ جوره آرامش ندارم اشکم خشک نمیشه تو رو خدا بیاین ی راهی بذارین پیش پام😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه به خدا اعتماد نداری که بهترین رو همیشه میذاره جلوی راهت؟!

من بعد از سه بار انتقال طبیعی باردار شدم، درست زمانیکه بیخیالش شدم

به خودش توکل کن

میخواد یه بهترش رو بهت بده بزودی انشالله 

عزیزم مگه به خدا اعتماد نداری که بهترین رو همیشه میذاره جلوی راهت؟! من بعد از سه بار انتقال طبیعی ب ...

درسته حق با شماست🥺💔

ان شالله خودش واسه همه بهترینا رو رقم بزنه

ای جونم ان شالله بسلامتی عزیزم واسه من زیاد دعا کن🥺💔😘

از مهربونی خدا ناامید نشو. خودش همه چی رو اوکی میکنه

ببخشید نمیخام ناراحتتون کنم. ولی میتونم بپرسم پسرتون کجاست.؟ (اتفاقی امضاتون رو خوندم) البته فوضولی نباشه ها.

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
ن خودم سقط نکردم عمدا لکه بینی داشتم رفتم سونو داخلی از بعد از سونو افتادم ب خونریزی😔

انشالله حالتون بهتر میشه. اگر دوست دارید اسمتون رو بگید براتون نماز هم میخونم. به خاطر ثواب و خوشبختی شما.

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
خیلی دعام کن💔🥺

حتما عزیزم. یه نگاهی به امضام بنداز... منم حال خوبی ندارم فقط به خدا توکل کردم و ازش کمک میخوام. برات دعا میکنم به آرامش برسی و بعدش خدا معجزه قشنگشو وارد زندگیت کنه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
خواهش میکنم عزیزم پسرم خداروشکر پنج سالشه بارداری دومم بود ک پسرم هم خیلی بخاطرش خوشحال بود دائم می ...

ببخشید ولی فکر کنم سوءتفاهم شد. آخه من از یه کاربر دیگه پرسیدم. حالا البته اشکال نداره. به هر حال تاپیک خودتونه.

حتما عزیزم. یه نگاهی به امضام بنداز... منم حال خوبی ندارم فقط به خدا توکل کردم و ازش کمک میخوام. برا ...

الهی بمیرم برا دلت عزیزم خدا بهت صبر بده من با خوندن امضات درد خودمو فراموش کردم خیلی سخته خدا بهت صبر بده و جای کوچولوی نازت سبز باشه😘💔🙏🏻🥺

ببخشید نمیخام ناراحتتون کنم. ولی میتونم بپرسم پسرتون کجاست.؟ (اتفاقی امضاتون رو خوندم) البته فوضولی ...

خواهش میکنم تو تاپیکام هست تو تصادف از دستش دادم😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
سپاسگزارم عزیزم غم نبینی الهی اسمم اسماء س

خواهش میکنم گلم   ممنون که گفتید اسمتون رو میخونم براتون.