2777
2789

بچه‌شماره یکی از دوستامو حذف کردم باهام‌بد رفتاری کرد منم کلا قطع رابطه کردم باهاش 

بعد امروز دیدم وات ساپ پیام اومده شماره اش بود نوشته به وات ساپ پیوست 

یعنی شماره‌ام رو هنوز داره ؟

و سوال دوم این آپشن جدید وات ساپ شده قبلنا نبوده

بانوی ایرانی 🥰 همسر متعهد ❤️ مادری مسئول 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا داشته باشی و حذف کرده باشی بازم میاد تو برنامه های دیگه ... واتساپ رو نمیدونم

آره قبلا‌داشتم بعد حذف کردم 

امروز دیدم شماره اش افتاده تو وات ساپ نوشته این شماره به وان ساپ پیوست

حالا چرا فکر کردی چون تو شماره اونو پاک کردی اونم شماره تورو پاک کرده؟!  احتمالش زیاده که شماره تو هنوز داشته باشه

اینکه پیام اومده واتساپ که ایشون به واتساپ پیوست مربوط به این میشه که شما یه زمانی شماره شو سیو داشتی، کلا هر شماره ای رو توی مخاطبینت سیو کنی حتی بعدش اگه پاکم کنی به محض اینکه عضو واتساپ، تلگرام، روبیکا و... بشه واسه تون پیام ارسال میشه

حالا چرا فکر کردی چون تو شماره اونو پاک کردی اونم شماره تورو پاک کرده؟!  احتمالش زیاده که شماره ...

اهامرسی از اطلاع رسانی تون