2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهریه دانشگاه ازاد چه قدر مگ ؟

من شنیدم ترمی ۸ تومن ک پرستاری

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
هرد و.  و بنظر خودت ضعفت بیشتر چی بود  ک  پش موندی؟

تجربی ضعفم ریاضی و فیزیک بود و حتی استاد گرفتم ازمون دادم ولی نشد اونجوری ک باید و اینکه روزی ۶ساعت میخوندم اصلا کشش بیشتر نداشتم مثل اونایی که میگن ۱۱ساعت میخونیم و فلان شاید ضعفمم همین بود برای زبان هم ۹سال کانون زبان درس خوندم و بدون خوندن رفتم سر جلسه

کنکور انسانی میگم

امسال کلا سخت بود چه نهایی چه کنکور ولی اگه معدلت یکم بالاست خوش به حالت میشه چون امسال معدل انسانیا بیشتر از بقیه اومده پایین

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اره ترمی ۸تومنه برا ترم اول اما باید رفت و امد و خورد و خوراک هم حساب شه و پول جزوه و کتاب 

اها خوب اونا که تو زندگی معمولی هم هست دیگ فقط،مختص دانشجویی نیست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
امسال کلا سخت بود چه نهایی چه کنکور ولی اگه معدلت یکم بالاست خوش به حالت میشه چون امسال معدل انسانیا ...

معدلم نزدیک ۱۶

نمراتم دینی۲۰ادبیات و عربی۱۳/۵زبان۱۶فنون جعرافی۱۲/۵فلسفه و.سلامت۱۸تاریخ۱۹جامعه۱۷/۵

معدلم نزدیک ۱۶ نمراتم دینی۲۰ادبیات و عربی۱۳/۵زبان۱۶فنون جعرافی۱۲/۵فلسفه و.سلامت۱۸تاریخ۱۹جامعه۱۷/۵

نمراتت خوبه به نظرم نحوه محاسبه معدل با سال های قبل فرق کرده 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
تجربی ضعفم ریاضی و فیزیک بود و حتی استاد گرفتم ازمون دادم ولی نشد اونجوری ک باید و اینکه روزی ۶ساعت ...

منم  یکیاز ضعفهام ریاضیه منروزی هشت و نیم میخوم

اما نمیدونم چرا ب مرور نمیرسم  نمیتونم درسارو تموم کنم