2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومتون استارتر خاله جادویی بودید @خیار_شور_نمکی     @دبه_خیار_شورmy20    

سلام عزیزم من بودم

اگر فردا تاپیک گذاشتم همتونو تگ میکنم برای ادامه اش

والا عزیزم منم ده ساله تحت تاثیر این ماجرا بودم فقط اومدم درد و دل کنم بگم این چیزا هست

و از اونم که گفتم زیبا هستم هیچ قصد و تعریف از خود نداشتم

اینجا کسی منو نمیشناخت فقط خواستم بگم چه بلاهایی پیروش سرم اومد

لطفاً برای من دعا کنید 😍
سلام عزیزم من بودم اگر فردا تاپیک گذاشتم همتونو تگ میکنم برای ادامه اش والا عزیزم منم ده ساله تحت ...

نيومدي بگي ك 

من نفهميدم چي شد اخرش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

استارتر اومد تاپيك بزنه؟ چي شد؟ من اين صفحه رو نگهداشته بودم الان ديدمش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
سلام عزیزم نه نیومد یعنی منکه چیزی ندیدم @خیار_شور_نمکی     عزیزم کجایی

سلام 

من تاپيكاش ديدم نبود كاش ادامش همينجا بگه 

منم تگ كنيد