2777
2789
عنوان

میخوام بدون اجازه خانوادم برم عقد کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 3102 بازدید | 123 پست
سربازیشو رفته خونه و ماینم داره چندبار اومدن خونمون برای خواستگار همش جواب رد میدن بدون هیچ دلیل منط ...

دلیل رو بپرس و بگو حق داری بدونی بدون دعوا , از نظر سطح اجتماعی با هم برابر هستید یا نه؟ 

یه چیزی هم بهت بگم از روی احساسات و بدون در نظر گرفتن شرایط ازدواج نکن,  بعدم با بچه و یا تو سن کمک خدایی نکرده مجبور به طلاق میشی زندگی دردسر داره عشق و عاشقی از سرت میپره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اسی دیشب تایپیکت خوندم نتونستم جوابت بدم

بله تو میتونی بری دادگاه خانواده وبقول قانون  با معرفی کامل مردی با مهر معلوم تقاضا بدی دادگاهم باباتو احضار میکنه دلیل باباتو میشنوه که چرا مخالف این وصلته دادگاه اگه دلیل پدرتو قانع کننده ندونست اذن به عقد میده 

ولی اسی الان داغ عشقی این کارو نکن از بچها نی نی سایت بشنو بخدا طرفتو فقط وقتی میشناسی که بری زیر یک سقف باهاش اون موقع میفهمی آیا واقعا طرفت به دردت میخوره یا نه اسی اینم درنظر بگیر اگه با حکم دادگاه ازدواج کردی و خدای نخواسته اگه مشکلی برات پیش اومد واقعا پناهی نداری