2777
2789
عنوان

خیلی تنهام👤 درد دل 😔

233 بازدید | 37 پست

همین قدر که نمیتونم به کسی بگم چون آدمو مسخره میکنن که این همه آدم چرا تنهایی؟ الکی میگی؟ دوست دختر نداری؟ مگه عقب مونده ای؟ چرا ازدواج نمیکنی؟ مشکلی داری؟ می‌ترسی؟ خجالت میکشی؟ خب بابا تنهام از ته دلم میگم برام هزار تا نسخه می‌پیچن ولی من حالم خوب نمیشه 

خدایاخودت بساز 💔😔

خب چرا تنهایی؟

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه افسرده ای  دوم اینکه اینجا چرا جار میزنی  کاری از دست هیچ خانومی بر نمیاد  ...

خانم محترم ایشون نیازی به کمک نداره

فقط داره درد دل میکنه...

اگه بلد نیستی کمکش کنی

بهتره تو تاپیکش نیایی🤝

تنهایی مشکل نیست

این ماییم که تنهایی رو تبدیل به مشکل میکنیم.

من اینو میدونم که

همه ادما میدونن چجوری حالشون خوب میشه،ولی گاهی مقاومت می‌کنند در برابر انجام اون اعمالی که حالشون رو خوب میکنه.

گاهی ما خیلی دلمون تغییر میخواد،راه حل ها رو هم با چشم باز داریم میبینیم،اما نمیدونم چرا نمیتونیم انجامشون بدیم.

بنظرم اگه تو اون نقطه قرار داری،باید بری سراغ درمان.

درمان چیز عجیبی نیست

درمان یعنی که قشنگ بفهمی دور ورت چخبره،کجای زندگی هستی،چه توانایی هایی داری و بعد به کمک انگیزه های کوچیک و برنامه ریزی،کار های کوچیک انجام بدی.

پی نوشت:اگه واقعا یه شریک عاطفی میخوای و واسه پیدا کردنش اقدام نمیکنی،دوست داری از اونایی که بهشون میگی تنهام چی بشنوی؟

تنهایی مشکل نیست این ماییم که تنهایی رو تبدیل به مشکل میکنیم. من اینو میدونم که همه ادما میدونن چ ...

خدایا توکی هستی 😍دلم یه همچین جوابای آروم کننده میخاست یکی که راه نشون بده ❤️❤️❤️❤️❤️ممنونم ازت دلم آروم شد میرم حتما 

خدایاخودت بساز 💔😔