2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم

"یا صاحب الزمان اغثنی ' یا صاب الزمان ادرکنی "

بنده آقا هستم

و این اولین تاپیک من در نی نی سایت هست بعد از مدت ها عضویت

میخوام راهکاری رو بهتون بگم برای رهایی از دست جن و اجنه کافر و بی دین که اقدام به آزار و اذیت مسلمانان می‌کنند 

برای رهایی از طلسمات و جادوهایی که برای شما گرفتن 

برای رهایی از 

از نحسی ها 

بستگی ها

سنگینی ها

اول اینکه خودم تجربه داشتم

توی ماه رمضان انجام دادم سوره بقره رو

روز ها با زبان روزه میخوندم

شب ها صوتش رو با اسپیکر توی اتاقم پخش میکردم تا فضای اتاق رو در بر بگیره

{لطفا آدرس این تاپیک رو جایی ذخیره کنید و به تمام مردم و نیازمندان بدهید} 

نه تنها خودم نتیجه دیدم بلکه نتایج رو در قالب عکس ها براتون به نمایش میزارم در این تاپیک که مردم و نی نی سایتی ها هم ازش نتیجه معجزه وااار دیدن. بیشتر از 20 نتیجه خواهم گذاشت تو این تاپیک تماشا کنید

شب سوم ماه رمضان خوابی دیدم

که همون متنی که بلافاصله بعد بیدار شدن نوشتم رو پایین براتون میزارم

کاربر آقا هستم ، لطقا از بعضی از کلمات در جواب استفاده نفرمایید
خب بگو من به عشقم میرسم یا نه؟ لطفا😁

چی میگی؟ تاپیکو ب حاشیه نیر 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

(((شب سوم که خوابیدم

خواب دیدم که چاقویی و نشونی که تو دست قاتل طلبه های شهید حرم امام رضا بود ، تو دست یک نفر هم بود و تو دست منم یک چاقویی بود

توی خیابون باهاش درگیر شدم ، هم من زخمی شدم و هم اون که آخر سر ، سر اونو جدا کردم

بار اول که گردنش و زدم اما تکون خورد بار دوم هم گردنشو بیشتر بریدم اما بازم بلند شد و بار سوم دیگه کامل سرشو بریدم و راهی بیمارستان شدم)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خواست اینو بگم شما مشکلی داری؟

اره ،خودشیرین

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منو لایک کن عزیزم

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

من مطمئنمممم، یقیننن دارم که شیاطین نخواهند گذاشت شما این تاپیک رو جدی بگیرید

خصوصا خصوصا کلمه "یاس" از ابلیس میاد، یاس یعنی ناامیدی، و بعد خوندن این نتایج سوره بقره این افکار در ذهن شما پدیدار خواهد شد که از کجا معلوم تو نتیجه بگیری

تو گنه کاری، حالا میخوای نماز بخونی سوره بقره بخونی؟

خسته نباشی گناهکار عالم بشین سرجات بابا تو اصلا مشکل سحر و طلسم نداری، تو رو خدا دوستت نداره و نگات نمیکنه و.... از این چرندیات که شیاطین به شما خواهند گفت

اگر ناامیدی و مایوس بودن اومد سراغ شما، شما جواب بده که، اول اسم خودتون رو بگید مثلا فاطمه بعد یه خانم جلوش بزارید 

بگید فاطمه خانم خدا گفته که اگه شما این سوره بقره رو بخونی خدا جواب تو نمیده؟؟ خدا گفته حاجتت رو نمیده؟؟ خدا که گفته منو صدام کنید من از رگ گردن به شما نزدیک ترم که، شما به این باور برسید و انجام بدید دستورات ختم و ختومات رو

قبل انجامش هم لطفا توبه کنید از تمام گناهان و عالی اینه که نماز توبه یکشنبه ذی القده رو بخونید و از فرداش سوره بقره رو شروع کنید 

اما در داستان تاریخی که ماموری 60 سید رو به قتل رسونده بود امام رضا این حرف رو راجبش بهش زدند

عبدالله گوید: وقتی داستان حمید را به علی بن موسی الرضا علیه السلام گفتم، 

حضرت فرمود: وای بر او، گناه یأس و ناامیدی که حمید از رحمت الهی داشت، از قتل آن 60 نفر علوی بیشتر است.

این چله باید با ترک گناه و نماز خوندن همراه باشه

چون شما دارید تلاوت قرآن میکنید به نیت هایی که دارید و از خداوند طلب رحمت و ارامش و برطرف شدن مشکلات میکنید

پس عقل حکم میکنه به دستورات همان خداوند گوش دهید

با تارک الصلاتی ( بی نمازی) نمیشه به سعادت و حاجت ها رسید که پیامبر اکرم در حدیثی فرمود 

رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : 

ما بينَ المسلمِ و بينَ الكافِرِ إلاّ أن يَترُكَ الصَّلاةَ الفَريضَةَ مُتَعَمِّدا، أو يَتهاوَنَ بها فلا يُصَلِّيَها 

[ثواب الأعمال : 275/1 .]

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : ميان مسلمان و كافر فاصله اى جز اين نيست كه نماز واجب را عمداً ترك كند يا آن را سبك شمارد و نخواند

یا امام صادق فرمودند

عنه عليه السلام ـ لَمّا سُئلَ عن عِلَّةِ تَسمِيَةِ تارِكِ الصَّلاةِ كافِرا دونَ الزّاني ـ : لأِنَّ الزانيَ و ما أشبَهَهُ إنَّما يَعمَلُ ذلكَ لِمَكانِ الشَّهوَةِ لأنّها تَغلِبُهُ، و تارِكَ الصَّلاةِ لا يَترُكُها إلاّ استِخفافا بها 

[علل الشرائع : 339/1 .]

امام صادق عليه السلام ـ در پاسخ به اين پرسش كه چرا تارك نماز، كافر خوانده مى شود اما زناكار، نه ـ فرمود : چون كسى كه زنا و امثال اين كار را مى كند، بر اثر غلبه شهوت دست به اين كارها مى زند، اما تارك نماز، آن را ترك نمى كند ، مگر از روى سبك شمردن و بى اعتنايى به آن

الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : لا حَظَّ في الإسلامِ لِمَن تَرَكَ الصَّلاةَ 

[. بحار الأنوار : 82/232/57 .]

امام صادق عليه السلام : كسى كه نماز را ترك كند ، بهره اى از اسلام ندارد

تو خوبی

اره 

ادامه اش لطفا 

به پارازیت های این بچه کوچولو هم توجه نکنید

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

اما نیت

نیت خیلیییییییی مهمه

توی 40 یا 45 روز یا بیشتر مثلا از اول محرم تا آخر صفر 60 روز

اگر خواستید سوره بقره رو برای مشکلات ازدواج و از بین رفتن جن عاشق یا باطل کردن طلسمات که براتون نوشتن یا خودتون اشتباها رفتید دعا و جادو گرفتید به نیت اینکه فرد مورد نظر دعانویس بوده اما در واقع جادوگر هست و با ارتباط با شیاطین جادو انجام می‌دهد مثلا طلسم سردی زن و شوهر انجام می‌دهد و از این قبیل .....

برای نجات از این گرفتاری ها

هر روز قبل خواندن سوره بقره یا گوش دادن

این نیت های زیر را تکرار کنید، هر روز قبل انجام عمل که زمان زیادی نمی‌بره اما سوره بقره می‌خوانم یا گوش میدهم به نیت 

به نیت هر دعایی سحری طلسمی جادویی علیه من ( فلانی فرزند فلانی ) نوشته و انجام شده تمام طلسم ها و جادو ها به حق سوره بقره باطل و رفع و دفع بشه

توی نیت هاتون همراه این نیت 

به نیت رفع بستگی ها 

رفع سنگینی ها و رفع نحسی ها هم باشه

رفع چشم زخم ها

به نیت گشایش کارها و زندگی

بقره میخونم یا گوش میدم 

به نیت رفع بستگی ازدواج خودم ( فاطمه فرزند رقیه ) مثلا اینجوری

به نیت رفع موانع بستگی رزق 

به نیت رفع موانع و گناهانی که موجب مستجاب نشدن دعا میشه و به قولی تحبس الدعا بودن 

سلامتی بیماری و.....

اما برای طلسم باید نیت قوی و اراده برای نابودی داشته باشید

کسلی بی حوصله گی یا خستگی یا افسردگی و بی حالی های "بی دلیل" هم تقریبا جزو اثرات ماورایی میتونه باشه