2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 45 پست

کوفته و فسنجون با هم درست نکن 

یجور پلو بزار مثل آلبالوپلو یا مرصع پلو با کلم پلو

بنظرم. فسنجون بهتره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خواهر و برادر فرق میکنه بالاخره پدر و مادر داماد هست ولی ما دخترخالم اینا ازدواج کردنی پدرشوهر ...

منم موافقم خودمم همون عروسو داماد نهایتا پدر و مادرشون اگر خواهر و برادر تو خونه داشته باشن الان یادمه ولی زنداداش جاریم علاوه بر جاریم همه خانواده پدرشوهرم رو پاگشا کرد بالای سی نفر خیلی خوش گذشت خونش ۲۰۰متر بود اما من خودم شرایطش رو ندارم جاریم وبرادرشوهرم رو تنها گغتم البته خانوادش تهران نیستن ما تهرانیم اون موقعم مسافرت بودیم اما اگرم بودن فقط پدر و مادرش، رو دعوت میکردم

کوفته و فسنجون با هم درست نکن  یجور پلو بزار مثل آلبالوپلو یا مرصع پلو با کلم پلو بنظرم. فسنج ...

اونا رو تا حالا درست نکردم میترسم خوب درنیاد

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی
رون گوسفند بره بز گاو 😂😂😂 من خودم گوشت نمیخورم بلدم نیستم ولی مهمون داریم همسرم درست میکنه چون ی ...

چه جالب

دلم خواست

اره راس میگه سالاد تو منوت نبود پیش غذا  غذا اصلی  سالاد  دسر موقع اومدن هم مبتو ...

سالاد که حتما هست

یادم رفت بنویسم

واسه پذیرایی قبل شامم شاید آب طالبی بدم 

ماشالهه چه هنرمند شیرینی هم بلدی طرف ما رسمه برا پاگشا خود عروس داماد یه جعبه شیرینی میاره همونو به ...

لطف داری عزیزم

ولی سادس پای سیب

خوبه من کلا یه منوی ثابت دارم برای پاگشای همه عزیزام کشک بادمجون  اسنک (همه مهمونا جوون باشن) ...

کشک بادمجون اتفاقا تو فکرم بود ولی به بادمجون حساسیت دارم میترسم نتونم بچشم خوب درنیاد

مهمونام بعضیاشون مسنن اسنک و اینا مورد علاقه شون نیست وگرنه خودم لازانیا و پنه و اینام دوست دارم 

اخه خواهر و برادر فرق میکنه بالاخره پدر و مادر داماد هست ولی ما دخترخالم اینا ازدواج کردنی پدرشوهر ...

پدرشوهر و خواهر شوهر خواهرمم هستن

یه سوال میگم برا پاگشا مگه فقط عروس و دوماد رو دعوت نمیکنن یا باید خانواده هاشون هم دعوت کرد؟ 

من عزیزم خانواده دامادمونم دعوت کردم 

کشک بادمجون اتفاقا تو فکرم بود ولی به بادمجون حساسیت دارم میترسم نتونم بچشم خوب درنیاد مهمونام بعضی ...

اهان پس هیچی خانواده ما و همسرم وقتی غذای اینجوری پر و پیمون هست سوپ نمیخورن کلا زیاد سوپخور نیستن اگر اهل سوپن اونم خوبه من واسه برادرم پیش غذا غیر کشک بادمجون رولت کالباس و رولت اسفناج و سالاد ماکارونی هم اضافه کردم برای برادر شوهرم پیش غذا توپک سیبزمینی و کوکوی مرغ و کشک بادمجون من خیلی خیلی مهمون اینجوری داشتم اما اخرش به این نتیجه رسیدم غذای اصلی خیای خیلی مهمه یه پیش غذام کافیه سالاد فصل و ماکارونی و ژله (خونه ما ژله و کرم کارامل بیشتر از بقیه دسرا خورده میشه)  و ماست و خیار یا ترشی