2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته بیایین لطفا

254 بازدید | 8 پست

شوهرم تو یه موضوع نه چندان مهم بهم دروغ گفته 

به روش اوردم انکار کرد 

بنظر شما چیکار کنم؟ اینکه ثابت کنم دروغ گفته بده؟ 

اینکه هی کشش بدم تا خودش قبول کنه دروغ گفته بده؟ 

چیکار کنم دقیقا؟ 😢☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تو چه موضوعی باشه .‌‌.

ما تو دوران عقد هستیم

امروز تو گوشش دیدم بعد از اینکه به من گفته میرم بخوابم شب بخیر گفتیم و رفتیم میره با دوستش بازی اینترنتی میکنه 

من خیلی ناراحتم که به دروغ بهم گفته خوابم میاد چیکار کنم؟ 

ما تو دوران عقد هستیم امروز تو گوشش دیدم بعد از اینکه به من گفته میرم بخوابم شب بخیر گفتیم و رفتیم ...

شما حساسی رو اینکه با دوستش بازی اینترنتی کنه؟

واضحه نخواسته با مخالفتت روبه رو بشه و ناراحتت کنه .

اگه برات مهم نیست بگو عزیزم من درک میکنم ممکنه بعضی وقتا حوصلت سر بره با دوستت بازی اینترنتی کنی من مشکلی ندارم لازم نیست به من دروغ بگی

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
شما حساسی رو اینکه با دوستش بازی اینترنتی کنه؟ واضحه نخواسته با مخالفتت روبه رو بشه و ناراحتت کنه . ...

اتفاقا امروز دقیقا همینارو بهش گفتم

گفتم اصلا اشکال نداره با دوستت بازی کنی حتی اگر خوصله ی حرف زدن نداشتی به دروغ نگو خوابم میاد و بعدش برو بازی کن 

بهش گفتم که من به تو حق میدم دلت بخواد با دوستت بازی کنی و مشکلی ندارم ولی از اینمه دروغ بشنوم خیلی ناراحت میشم ولی انکار کرد و گفت مگه میشه بهت دروغ بگم

اتفاقا امروز دقیقا همینارو بهش گفتم گفتم اصلا اشکال نداره با دوستت بازی کنی حتی اگر خوصله ی حرف زدن ...

حالا چه بازی بوده وا نداده 😅 .....ولی حتما این موضوعو پیگیری کنه کسی دروغای خودشم باور کنه خطرناکه

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
حالا چه بازی بوده وا نداده 😅 .....ولی حتما این موضوعو پیگیری کنه کسی دروغای خودشم باور کنه خطرناکه

کالاف بازی میکنه

بهم گفته بود قبلا حتی جلو خودمم بازی مکنه گاهی ولی از این ناراحتم که دروغ گفته

اخه شبا مه با هم حرف میزدیم اون اول میگفتم خستمه بریم بخوابیم و بعدش میرفته بازی میکرده