2777
2789
عنوان

من از بقیه دخترا چی کم دارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون واقعا گرگ شدن میرن دختر مردم علاف خودشون میکنن و... بعدم برو که رفتیم

همه این شکلی نیستن

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
عزیزم شما مشکلت حل شد؟ معرف پیدا کردی؟ 

نه من معرف حضوری میخوام از این کانالا و برنامه ها زیاده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من چون خوشتیپم و خیلیا ازم الگو میگیرن بهت میگم ایراد کارت چیه.اونایی که میگن تیپت خوبه شاید معیارشو ...

چرا انق بی چشم و رویید؟ چرا نمیتونی ببینی یکی به خودش میگه خوشگل؟ انقدر حسادت هم خوب نیست

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
نه محل کار نه دانشگاه  نه کلاسایی ک میرم هیچ خبری نمیشه تو مجازیم نمیتونم اعتماد کنم همه شی ...

من خودم هر چقد تو خفا به خودم میبالم اما تو جاهایی که پسر میبینم مثلا اون خوشتیپا و مناسبا یه چیزی درونم میگه این تو را نمیپسنده انگار باید خدا از درون بهت قوتی بدی که فکر کنی از همه سرتری.من روحیم در طول زمان شکست و درست نمیشه تو اگر میتونی درستش کن

الان بیشتر از قیافه شرایط خانوادگی مهمه خانواده های سرشناس و پولدار حتی اگر دختر معمولی داشته باشن برای دخترشون خاستگار میره شغل دختر هم خیلی مهنه یعنی دخترهای شاغل هم خاستگار دارن و اینکه شهر زندگی خیلی مهمه تهران ازدواج سخته و غالبا دخترها توی سن حدود سی ازدواج میکنن 

یکی از فامیلهامون اقا قیافه معمولی قدش هم بلند نیست خانواده از نظر مالی زیر معمولی بود رفتن خاستگاری همون اول گفتن ما نمیتونیم عروسی بگیریم خرید و همه چیز خیلی معمولی در حد توانمون هست خانوم هم چهره ی خیلی معمولی داره شاغل هم هست خانواده هم خوبن ولی چون سنش بالا بود نزدیک سی بود خاستگار نداشت قبول کرد پدر عروس بنده خدا هم جهیزیه داد هم عروسی گرفت فقط چون جوون خوب بود و شغل داشت دخترش رو داد 

الان باید واقعا توقع رو کم کرد تا بتونی ازدواج کنی 

شما هم حتما دعای بخت بگیر همراهت باشه لسشالله بختت باز شه