2777
2789
عنوان

رنگ مو برای مراسم عقد

203 بازدید | 13 پست

من پایین موهامو عید دکلره کردم رنگ فانتزی گذاشتم الان نمیدونم برای عقدم چیکار کنم ( رنگ فانتزی رفته دکلره اش مونده)

برم یه رنگ تیره بزارم دیده نشه یا همونو یه رنگساژ قشنگ بزارم....اصن دودلمممم 

برای عقدی معمولا رنگ نمیکنن درسته! 

میترسم بعدا پشیمون شم چرا رنگ گذاشتم برای عقدم 

یه رنگساژ خوشگل بزن 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا عقد رنگ کردن مگه چیه الان دخترهای مجرد هایلایت میکنن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

چه رنگی کرده بودی قبلا؟؟ 

من فانتزی نقره ای کردم خیلی ناز بود ، بنظرم اگه پایین موهات کمه مثلا ۵ سانت ایناست رنگ بذاری اشکال ندارع 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
چی بزارم خوبه 

موهای اصلیت چه رنگه؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

قهوه ای تیره 

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۰۹_۲۰۳۰۰۵_knz0.jpg

اینطور رنگی خیلی قشنگه 

رنگ این به قهوه ای تیره میاد