2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنیم؟

96 بازدید | 15 پست

سلام دخترا کسی هست حرف بزنیم یکم ؟

دوست دارم با هم سن و سالای خودم ارتباط برقرار کنم بیشتر تا تا الان هرکی بوده ۳۰ به بالا بوده خودم ۲۴ سالمه 

تهران اگه باشه که چه بهتر 🥰

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

بوگو

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزشهامون تو این کانال قرار میگیره آموزش خیاطی رایگان💖آروینا💖

با توجه به مشکلات اقتصادی و باهدف کاهش هزینه های خانواده با اموزشهای رایگان درخدمت شما هستیم🌹🌹🌹همراهی شما دلگرمی ماست🙏💖

https://rubika.ir/arvina1399929

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
از خداتم باشه🥸 ایش!!! 

از خدام ک هست عزیزم کی بهتر توووو😘

ولی هم سن و سالای خودمو میخوام نمیدونم کجان فکر کنم منقرض شدن 😅😅😅

سلام ببخشید ما تو پیج آجی_حایات تبادل نظر کرده بودیم.. اون تاپیکش حدف شده بود..خواستم ببینم اسکرین ...

عزیزم راجب چی بود صحبتامون یادم نمیاد