2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب طلابگیربگوبدله 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
همچی دوبله داره میره بالا  پول توی بانک اشتباه محضه

وقتی دوبله میره چه فرقی میکنه 

مثلا طلا بخری پولش دوبله بشه بفروشی

زمانی ک باید همون مقدارو باز بخری همونقدر باید پول بدی

چه حرفا میزنیا

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

طلا بگیر پیش مامانت بذارش

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

طلا بگیره بهترنیس؟؟؟؟

منم گفتم طلابگیرعزیزم ولی اگه دیدبگوبدله من همش مین کارومیکنم بعدطلام زیادشدگفتم بریم ماشین بگیریم کلی ذوق کرد

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
وقتی دوبله میره چه فرقی میکنه  مثلا طلا بخری پولش دوبله بشه بفروشی زمانی ک باید همون مقدارو ب ...

من سه سال پیش 5تومن پول داشتم رفتم یه تیکه طلا خریدم

امسال همونو 23میلیون فروختم اگر این پول توی بانک بود الان اون 5تومن ب من 23میلیون میداد؟!حالا ربطش رو بفهمین...در ضمن چ ربطی داشت ب خریدش؟!الان مهم اینه ارزش پول استاتر پایین نیاد