2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 23 پست

ما هم سره یه موضع حدود سه سال با خانواده برادرشوهرم قهر بودیم و اصلاا حتی سلام علیک نداشتیم چند بار دعوت میکرد اما با واسطه مثلا به مادرشوهرم میگفت به ماهم بگه بریم خونشون اینقدر نرفتیم بلاخره خودشون زنگ زدن گفتن شام بیاید خونمون و اینطور شد که کدورتهارو کنار گذاشتیم البته اینم بگم مقصر صددرصد خودشون بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر میگفت تقصیرتوبود وسایل بچه ارزش نداشت میونتون بهم بخوره

عیب نداره فدا سرت تو روح بزرگتری داری اگه اون نقصر بوده و تو آشتی کردی ولی هر موقع اومد زیاد موند بگو عزیزم برو خونتون تا من دخترم رو حموم کنم یه کم بخوابه دوباره فردا بیا،یا بگو میخوایم بریم بیرون یه کم بازی کنید برو دوباره بعدا بیت کم کم این موندنش رو کم کن که حریم ها حفظ شه

مگ هر چی مادرشوهر بگه مگ اون جاریت نباید بچشو ادب کنه خوب کردی بهش گفتی دلم خنک شد ولی کادو گرفتنت ...

یکم جمع کردن پرو بالشونو البته تقصیرمن بود که هرچیزیو میدادم دخترم ببره میرفتن خونه مادرشوهرم بازی میکردن منم اصلا حواسم نبود دخترم چی ازخونه میبره