2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرکلاژ بودم ولی نبخاطر کوتاهی سرویکس

بخاطر زایمان زودرس 

شما هم میتونی سرکلاژ کن و استراحتت مطلق باشه تا سه ماهه دوم رد کنی بعد اون دیگه میافتی تو سرازیری بارداری

Be nice😊

من سرکلاژ بودم ولی نبخاطر کوتاهی سرویکس بخاطر زایمان زودرس  شما هم میتونی سرکلاژ کن و استراحت ...

یه هفته است سرکلاژ کردم 

بارداری قبلیم تو 17هفته کیسه آبم پاره شد 

این بارداری هفته پیش تو 15هفته سرکلاژ شدم

خدایا این بار صحیح و سلامت و به وقتش بغل بگیرمش🙏
یه هفته است سرکلاژ کردم  بارداری قبلیم تو 17هفته کیسه آبم پاره شد  این بارداری هفته پیش ...

من بارداری اول تا ۲۲ هفته رسوندم

دیگه بعدی سرکلاژ کردم و ۳۶ هفته بدنیا اومد و خداروشکر سالم

تو هم استراحت من فقط میگذره این روزا من فقط برای دستشویی پا میشدم

حموم هم رو صندلی می نشستم و کوتاه بود

فقط دکتر 

هیچ جای دیگه نرفتم

ماه های آخر رو چارپایه آشپزی می کردم فقط

بقیه کارای خونه با شوهرم بود

Be nice😊

من بارداری اول تا ۲۲ هفته رسوندم دیگه بعدی سرکلاژ کردم و ۳۶ هفته بدنیا اومد و خداروشکر سالم تو ...

خداروشکر 

منم استراحتم دعاکنین برام

من ۱۸ هفته ک رفتم انومالی طول سرویکسم ۲۳ بود. سونو واژینال رفتم ۱۹ بود. سرکلاژ کردم و استراحت مطلق و تو هفته۲۷ پساری گذاشتم. در نهایت خداراشکر تا اخر رسوندم و تو ۳۸ هفته و ۴روز سزارین شدم. 

سلام عزیزم منم هفته پیش تو ۲۴ هفتگی با طول سرویکس ۲۵ سرکلاژ شدم انشاالله هممون تا آخر بسلامتی بگذرون ...

سلام

ان شاالله همه باردارا به وقتش و صحیح و سالم نی نی هاشون رو بغل بگیرن

من ۱۸ هفته ک رفتم انومالی طول سرویکسم ۲۳ بود. سونو واژینال رفتم ۱۹ بود. سرکلاژ کردم و استراحت مطلق و ...

خداروشکر