2777
2789
عنوان

اونایی ک دوست دارن بخونن

106 بازدید | 5 پست

متاسفم واسه احمقهایی ک متعصبانه حرف میزنن .فقط چون راجع ب نون گفتی ک چ نونی میخوری اینوگفتم. پدره من ی روزه نگرفته نداره اما تعصب بیجاام نداشت راجع ب چیزای مذهبی.  ماه ها جقوق خودشو میدادب کارگرایی حقوق نگرفته بودن اما ماها هیچکدوم نفهمیدیم. ی دفتر داشت اسم کارگرایی ک نیار شدید داشتن داخلشون بود و کارایی ک براشون میکرد و قرار بود بکنه.و من اینو وقتی ۲۰ سالم بود دیدم.  دستای پینه بسته ی پدرم همسرم نشون دهنده ی نونیه ک میخورم اگر چشمای اونایی ک فقط دهن هستن  ببینه.نبینه ام ک جهنم  چون خدا میبینه🙂

اینو بقیه ام ک فکرمیکنن حروم خوردیم بخونن .

parasoo1989@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی بوده

مهم نیس کی بوده . شاید عنوانو باید یچیز دیگه میزدم ک بیشتریا یخونن. حرف سر این بود ک میگفتیم بودجه ی یسری گارا از یجاهایی میاد .فقط‌مستقیم خود مردم نمیدن. ب یسریا بر خورده ک چ نونی میخوری ک با امام حسینو خاندانش مثلا مخالفی. شلوغ کرد الکی

parasoo1989@
چیشده؟

. شاید عنوانو باید یچیز دیگه میزدم ک بیشتریا یخونن. حرف سر این بود ک میگفتیم بودجه ی یسری گارا موکب ها ایستگاههااز یجاهایی میاد .فقط‌مستقیم خود مردم نمیدن. ب یسریا بر خورده ک چ نونی میخوری ک با امام حسینو خاندانش مثلا مخالفی. شلوغ کرد الکی

parasoo1989@