2777
2789

من پرموام امروز واجبی بزنم فرداش درمیاد اونم زبرو خشن وحشتناک. کسی هست موهاش ضخیم باشه نوره بزنه؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

من از پودر موبر دپی استفاده میکنم

موها شده نرم نرم 

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از پودر موبر دپی استفاده میکنم موها شده نرم نرم 

قیمتش چنده؟ دِپی؟

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

سلام من اپیلاسیون میرم... چند سری اولش ک بری در حد مرررررگ درد داری خخخخ اما بعدش رفته رفته هم دردش کم میشه هم موهاش کم رشد میکنه. من پنج ساله میرم راضی ام

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

اسی اولش اینجوری در میاد ولی داعم ک استفاده کنی خیلی نرم میشه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
قیمتش چنده؟ دِپی؟

من ی بسته کامل ۱۲ تاییشو گرفتم ۹۸

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋