2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

177 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

من امسال برای بار اول میخوام پیاده برم کربلا.

خیلی سرچ میکردم که چه چیزهایی با خودم ببرم و چجوری برم که اذیت نشم.

یه پیج اینستا هست که خودمم تازه پیدا کردم

خیلی راهنمایی های خوبی میزاره

برای من که خیلی کمک کننده بود.

گفتم شاید کس دیگه ای هم باشه مثل من بی تجربه باشه استفاده کنه.این پیجشه

arbaeen.karbalaa

لطفا برای منم دعا کنیین قسمت بشه امسال برم🙏

پیشاپیش زیارتت قبول و التماس دعا

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رو هم دعا کن خیلی دلتنگ امام حسینمم دلم بین الحرمین میخواد تنهای تنها برم کربلا 😭😭😭😭

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

از من میشنوی هیچی با خودت نبر... من پارسال رفتم.هرچی ببری اضافس، اونجا انقد خسته میشی که یه پر هم برات میشه صد کیلو... یه لباس راحت و تابستونی تنت باشه، یه مانتو عبایی تابستونی هم بردار تو یه کوله ی سبک، یه شارژر، یه روسری، کلاه نقاب دار، ضدآفتاب، کتونی سبک و راحت از این پارچه ای ها، من خودم دمپایی پوشیدم ولی

التماس دعا عزیزم 😍😍

پک ویژه برای اربعین  

ی پیشنهاد ویژه برای کربلایی ها 😊

پک بهداشتی مراقبتی شامل: 

💥ضدآفتاب 🌤

💥 بادی میست ( خوشبوکننده بدن )🌹

💥 شامپو بدن ( کنترل کننده تعریق و آبرسان )🧖‍♂️🧖‍♀️

💥 روغن شترمرغ ( بهبود درد مفاصل و بازسازی کننده پوست ) 🦶

که با تخفیف ویژه برای شما زائران نظر گرفتم البته جدا هم میتونید تهیه کنید

برلی مشاوره و سفارش پیام بدید 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰