2777
2789

بگید 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام یه عمه داره اینقدر داستانهای جذاب از این موجودات داره که یه هفته تعریف کنه تموم نمیشه😂خیلیم قشنگ و جذاب تعریف میکنه ادم کیف میکنه😂

بدترینش که یادمه اینه بود که تو یه قابلمه اب یا دوغ (تو روستا بودن قبلا) دقیق نمیدونم تو حیاط داشتن سرش باز بوده. نصفه شبی میره بیرون میبینه یه خانمه داره ک.ون بچشو توش میشوره و بعدم غیب میشه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

چند وقت بود احساس می‌کردم یه سایه تو خونمون هست 

یک شب دخترم داشت شیر می‌خورد یهو ول کرد به گوشه اتاق سمت سقف نگاه می‌کرد گفتم چی شده هرکار کردم برنمیگشت شیر بخوره زبونش قشنگ باز نشده بود تازه مامان بابا آب دد میگفت ... یهو گفت خوخ اشک از گوشه چشم اومد پایین من سرمو بالا نیاوردم فقط یهو گفتم بسم الله و صلوات و آیته الکرسی خوندم دیگه دیدم برگشت شیر خورد خوابید 

هیچ وقت یادم نمیره تاصبح خوابم نبرد نمیدونم چی میدید که یهو گفت خوخ😵‍💫😭😱

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من یه شب که همسرم شیفت بود ومن تنها بودم شب داشتم تو آشپزخونه کارمیکردم در اتاق یه کوچولو باز بود یهو دیدم یه نورقرمز رنگی تو اتاقه سرجام میخکوب شدم قلبم انقدر تند میزد صداشو میشنیدم از ترس میترسیدم ازجام تکون بخورم برم گوشیمو ور دارم با هرزحمتی بود رفتم سرگوشیم به شوهرم زنگ زدم بهش گفتم چی دیدم همسرم گفت نترس الان همینجوری که داری بامن حرف میزنی برو تو اتاقو نگاه کن منم صدای شوهرمو جذاشتم رو اسپیکر و همینجور که باهاش حرف میزدم رفتم تو اتاق بعد دیدم همسرم قبل رفتن سه راه برقو وصل کرده بوده به پریز تو اتاق و اون نور قرمز هم چراغ کوچولوی روی سه راه بوده که نورش پخش شده بوده تو اتاق خلاصه همسرم کلی خندید پشت گوشی تا جایی که تونست منو دست انداخت از این خنده دارترم چیزای دیگه پیش اومده حوصله تعریف کردنش نیست تا ماجراهای ترسناک دیگه بدرود

هفتمین کاربریمه🤗

لایک کنید لطفاً

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

باردارم خواب سنگین ندارم پهلو میخوام عوض کنم پامیشم میشینم 

بلندشدم‌نصفه شب پهلو عوض کنم همین ک رومو برگردوندم دیدم‌یه دختر بچه هم قدو قواره پسرم کنار متکاش ایستاده موهای فر بور توهم رفته صورت قشنگ ولی کثیف لباسای جنس گونی زردا قدیمیا تیشرت شلوارک ایستادهچشمامو بستم‌باز کردم نبود شوهرم میگه توهمه 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
همه چیز از سال ۱۹۹۰ شروع شد😰😰😰😰

چی شروع شد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

والا خودم ک ن اما ی دوستی داشتم میگفت از بچگی ی جن باهاشه ، کلاه بلندی داره ، لباسش بلنده 

مهربونه ولی بعضی وقتا اذیت میکنه

یا مثلا میگفت عکسای دیواری تغییر چهره میدن

بدنشم کبود بود اکثر اوقات 

ی دفعه ب من گفت تو اتاقت ی جن پیر هست ولی کاری نداره باهاتون ، چ بدونم والا😐

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم🦦💛