2777
2789
عنوان

مادربزرگم خیلی بد جنسه

417 بازدید | 14 پست

مادربزرگ پدریم خیلی به مادرم بدی کرده خیلی اذیت کرده مادرمو خیلی ده تا بچه داره هیچ کدوم نمی‌خوانش عمه هام جواب گوشی شو نمیدن از سر خودشون بازش میکنن هی وقت و بی وقت پا میشه میاد خونه مون دو شب میمونه میره تو خونه بقیه نمیره راهش نمیدن که بره مادرمنم تقصیر و کناهی نکرده که همش بخواد بپزه و بزاره و برداره و بشوره برای آدمی که کلی اذیتش کرده 

تازه پدرم دیروز منو تا دوتا کوچه اون طرف برد بهم فحش داد و گفت از تو ماشین پیاده شو من زورم میاد تو رو جایی ببرم 

تو رو خدا راهکار بدید چی کار کنیم نیاد تونه مون هر وقت میاد مادرم تا چند روز ناراحت و غمگینه خواهشا نیایید نصیحت کنید دو روز دیگه خودتونم همین طور میشید بزرگتره شما از شرایط زندگی بقیه خبر ندارید پس نصیحت الکی نکنید فقط راهکار بدید یه کاری کنیم نیاد 

در ضمن بابام به شدت مامان دوسته و حاضره به خاطر مادرش بچه‌هاشون زیر پا بزاره

کاربری دست دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با پدرت هست هر چقدر هم اخلاق های بد داشته باشه چکار کنه مادرش رو تو خونه راه نده و دور بندازه !!! ...

اگه با ما اخلاقش خوب نیس طرف مادرمنو نداره برای چی باید مادرش رو بیاره

کاربری دست دونفره
حق با پدرت هست هر چقدر هم اخلاق های بد داشته باشه چکار کنه مادرش رو تو خونه راه نده و دور بندازه !!! ...

عمه ام زن داییم هست یه روز هم مادربزرگ مادریم رو تو خونه اش راه نداد تازه خیلی هم مهربون بود اصلا اذیتش نمی‌کرد 

کاربری دست دونفره
رفتار اون در شان و شخصیت خودشه. جواب بدی بدی نیست.

بخدا من چند روزه به خاطر ناراحتی مادرم تپش قلب گرفتم مادرم داره افسرده میشه این چیزا رو به کی بگیم 😭😢

کاربری دست دونفره

منشا افسردگی و بیماری ها کینه است.

کینه و غم و عقده از کسی داشتن اول باعثبیماری فرد میشه.

سعی کنید ببخشیدش و کل کینه هارو دور بریزید.نه بخاطر مادربزدگتون بلکه بخاطر خودتون.

بیماری های روماتیسم و سرطان و ام اس و افسردگی و کلی بیماری دیگه فقط از کینه داشتن و نبخشیدنه.

زیاد به گذشته فکر نکنید.خوب یا بد گذشته.

اکثرا تمام زنان قدیمی قربانی اختلافات مادرشوهر و عروس شدن.

این فقط برای مادر شما نیست.

مدیریت کنید .تا از این دوره هم بگذرید.

مطمئن باش مادربزرگت مهمان همین چندساله.

شک نکن

منشا افسردگی و بیماری ها کینه است. کینه و غم و عقده از کسی داشتن اول باعثبیماری فرد میشه. سعی کنید ...

مادربزرگم ۸۱ سالشه کاملا سالمه و هیچ مشکل جسمی و روحی ندارن ازمن سالم ترن جوری میدوه من که بیست سالمه بهش نمیرسم اینجوری اون و پسرش اذیت میکنن مارو ما مهمون امروز و فردایم

کاربری دست دونفره