2777
2789

۲۹ مرداد میشه ۱ سال و ۱ ماه تازه که به معنای دیگر

۱۳ ماه اما هنوز راه نمیره کامل فقط از دست و کمر 

مامانش می گیره بلند میشه نمیتونه راه بره هنوز

و حرف هم فقط دده میگه بابا و عمه بقیه چیز هارو

فکر نکنم بتونه بگه طبیعی؟؟😊😑🧡

آخه مامانش خیلی سخت گیره نمی زاره بچه طفل 

معصوم حتی از جاش تکون بخوره یه پتو ۲ متری

می ندازه بچش ازونجا حق نداره تکون بخوره.😶😑🧡

باید روی همون باشه فقط بی نهایت سخت گیره

بخاطر همونه که بچه اینجوریه به نظر شما؟؟؟😊🧡

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزاده من فک کنم ۱۸ ماهه بود راه افتاد قبل اون بزور پشتی اینا راه میرفت مستقلا خودش بلد نبود😑😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه منم ۱۳ ماهشه راه نمیره 

وا سخت نگیرین یکی زودتر حرف میزنه یکی راه میره 

منم خانواده شوهرم همش میگن چرا راه نمیره فلانه 

هنوز زوده هر بچه ای فرق داره اذیتش نکنین

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بچه حرکت لازمه جنب جوش اگه چهار دس پا نمیره ویا دستش میگیری راه میره یه دفعه حرکت میکنه ماهیچه هاش ک ...

چهار دست و پا میره ولی نمیتونه بدون کمک پشتی و دست مامانش راه بره کامل

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.