2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
حاج قاسم

چه ربطی به حاج قاسم داره هر چی میشه اسمشونو وسط میارین

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
میخوام شوهرمم بره زیر وام انقدر پولاشو هدر نکنه از طرفی طلاهام حیفه

سلام دوست عزیزم تویه تایپیک دیدم گفته بودین قرص فولیک اسید ۵ میلی تو بارداری خوردید ؟واسه بچتون مشکلی پیش نیومد خداروشکر؟

طلاهات حیفه نفروش

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️
میخوام شوهرمم بره زیر وام انقدر پولاشو هدر نکنه از طرفی طلاهام حیفه

وام خونگی بردار واس ولخرجی شوهرت

طلا بخر ن ماشین جون ماشینم اگه دارید دوتاش ولخرجیه با این گرونی بنزین و قطعات و روغن و ...

سلام دوست عزیزم تویه تایپیک دیدم گفته بودین قرص فولیک اسید ۵ میلی تو بارداری خوردید ؟واسه بچتون مشکل ...

من بچه ام سقط شد تو بارداری نمیخوردم قبلش میخوردم و بدون تجویز پزشک شما حتما از پزشک مشاوره بگیر

گناه من سادگی بود .