2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ماه 3مه تنبلی داشتم نه والا اصلا امید نداشتم

من هفت ماه اقدامم الان پنج روز عقب انداختم ولی چون اقدامم تازگیا بوده جرات نمیکنم تست بزنم میگم اگرم باشه نشون نمیدن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من هفت ماه اقدامم الان پنج روز عقب انداختم ولی چون اقدامم تازگیا بوده جرات نمیکنم تست بزنم میگم اگرم ...

ایشالله که هست عزیزم بزن منم واقعا در اوج نا امیدی زدم چون سابقه عقب انداختن داشتم🥺

ایشالله که هست عزیزم بزن منم واقعا در اوج نا امیدی زدم چون سابقه عقب انداختن داشتم🥺

من سابقه عقب انداختم ندارم ولی ده روز پیش اقدام کردم انقد زود نشون نمی‌ده شاید آزمایش خون نشون بده

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ممنون عزیزم ان شالله نی نی و به موقع و سالم بغلش کنی