maryiiam مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 857 عنوان بچه ها به سر کتاب اعتقاد دارین ؟ 80 بازدید | 6 پست دیشب به من یه سری واقعیت ها رو گفت بعدش گفت پسری که جدیدا اومده خواستگاریت به خاطر مریضی داداشت مامانش نظرشو منفی کرده و هنورم میخادت خیلی خلاصه گفتمشما تجربه دارین ؟ 1402/05/17 | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیاخانمم عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 5480 😂رمالا همه این حرفا رو به ۱۰۰ نفر میگن نهایت ۲۰ تاش درست در بیادحالا اون ۲۰ نفر میگن به به دقیقن همینه راس گفته 🥴 کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
maryiiam مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 857 😂رمالا همه این حرفا رو به ۱۰۰ نفر میگن نهایت ۲۰ تاش درست در بیاد حالا اون ۲۰ نفر میگن به به ... آخه من داداشم مریضه همون اول گفت مریض نزدیکتون دارین ؟ من داشتم شاخ در می آوردم
کاملیاخانمم عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 5480 آخه من داداشم مریضه همون اول گفت مریض نزدیکتون دارین ؟ من داشتم شاخ در می آوردم باور نکن ..اگه اونا میتونستن سر نوشت آدم تغیر بدن که از اول خودشوم شروع میکردن کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20159 آخه من داداشم مریضه همون اول گفت مریض نزدیکتون دارین ؟ من داشتم شاخ در می آوردم الان همه یه دونه مریض نزدیکشون هست انقدر خودتونو گول نزنید اگه بلد بودن انقدر تولفافه سوال نمیکردن ازتون ببینن درست گفتن یانه لایک نکنید .توروخدا
پشمائیلی عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 265 باور نکن ..اگه اونا میتونستن سر نوشت آدم تغیر بدن که از اول خودشوم شروع میکردن اره اگه از اینده و چیزها خبر دارن اگه راس میگن برن گنج پیدا کنن واسه خودشون از دیگران اخاذی نکنن